• 10
    buna benzer ilginç bir deneyimim var.

    bir kızla tanışıp birkaç gün konuştuktan sonra işler sevgili olma konusunda olumlu gidiyorsa, ben bu haberi basın açıklamasıyla arkadaşlarıma söylüyorum. çok değil iki gün sonra kız arıza çıkarıyor. süreye ihtiyacım var, bana biraz zaman ver düşünmek zorundayım deyince yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.

    ben ne zaman bir kızla tanışsam hep böyle oldu. tanıştım, epey konuştuk, işler yolunda gitti, elektriklenmeler oldu, ben ne zaman farklı bir kişiye kızı anlatsam sonrasında mutlaka sıkıntı çıktı, anlaşamadık edemedik çıkamadan ayrıldık. o sonrası dediğim süre en fazla 1 haftadır ki ben 2 saat olanını bile hatırlıyorum.

    bu arada arkadaşlarım da öyle yoluma taş koyan insanlar değil, hepsi gayet iyi niyetli, on numara insanlar. yanlış anlaşılma olmasın.

    her neyse, geçenlerde bir kızla daha tanıştım. bu seferkinde çıkmak için uğraşmama hiç gerek yoktu çünkü kız sağlam yazıyordu. iş bir sinemaya bakarken ben bu durumu yine arkadaşlarıma anlattım. bu sefer kızın benden soğumasına imkan yok derken ben kızdan soğudum amk. şu an fellik fellik kızdan kaçacak yer arıyorum. olmayacak işte kızım, niye diretiyorsun ki? arkadaşlarıma seni anlattım bir kere...

    velhasıl, transferi sonlandırmadan görüşmelere başladığınızı etrafa bildirmeyin dostlar. canınız öyle ya da böyle yanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın