resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1074
    transfer konusunda isi yokusa surme olayi ne ingiltere ne esi ne de para. istedigi parayi vermisiz zaten. yasam standartlarini dusunmektedir kendisi. bu adamin muhtesem futbolu yaninda simarik bir karakteri var. esi keza öyle. yilda 6 milyon eurolar verilerek simartilmis bir oyuncu. bence 6 milyon euro da etmez.

    adamin gözunde istanbul, dubai gibi. burada futbol oynamak en kötu katar gibi. öyle buyuk takimiz söyle buyuguz diye kasmaya gerek yok, cunku en fazla taninsan shaktar, porto veya benfica kadar tanirlar seni. sneijder'in inter'den shaktar'a veya benfica transfer oldugunu duysan sasirmaz misin? daha yeni hulk rusya'ya gitti agzimiz acik kaldi. yilin futbolcusu adayi olmus, tam bir maestro'dan bahsediyoruz. istedigi ucret 2-3 milyon euro olsaydi kendisi coktan yeni takimiyla sözlesme imzalamisti ingiltere'de.

    biraz ayaklari yere basmayan ve kendini dev aynasinda gören bir karakteri turkiye'ye galatasaray'a getirmek icin kesenin agzini acsanda farkli sekillerde ikna etmen gerekir.

    abi adam yoksa niye gelsin?

    turkiye'nin kesmekesligine, patates tarlasindan bozma sahalarina, kasap terk futbolcularina, otobus taslayan deplasmanlara, cirkefliklere, kavgaya, sikeye, tupcuye, tff'ye niye gelsin?

    esi zaten modaciymis "gelsin yaa takilirlar ivana sert ile kanka olurlar" mi diyeceksin? milano sosyetesiyle takilan hatun'u o ortamlardan tutup, apaci dolu mekanlara mi götureceksin? bu kadin elbette özel jet tahsisi ister, sinirsiz bilet ister luks ortam ister. hafta sonu ibiza'ya akiyolar esiyle. para, söhret, luks yasam almis basini gitmis. yani kisacasi "seviyorum istanbul cokzel hello people" tweetleri politika.

    amrabat'i, melo'yu, hamit'i ve burak'i beklerken kimsenin giki cikmadi. adamlari transfer edebilmek icin yöneticilerin anasindan emdigi sut burnundan geldi. simdi sneijder var. 10 kat daha söhretlisi su yukaridaki futbolculardan. paris hilton, kim kardashian gibi takilmaya calisan sosyetik bir esi var. "kac para 5 lira mi? al tamam yarin gel " diyemezsin.

    o yuzden " sabir, sabir, yaa sabir. belki de akillanir".
App Store'dan indirin Google Play'den alın