resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1061
    bazı arkadaşlar, galatasarayla diğer adı geçen kulüpleri kıyaslayarak adama sallıyor ama çok yanlış yapıyor. hepimiz biliyoruz dünyada galatasaray ismini tanımayan yok. ancak adam elbette ki başka biyerden teklif bekleyecek senin spor toto süper ligin adı şikeciye çıkmış, dünyada tek bir yayın organı tarafından bile yayınlanmayan avrupaya yıllardır takım veremeyen berbat bir lig. ve adam bu lige gelirse bütün dünya adamı aptal, paragöz olarak lanse edicek. üstelik bu adam, bizde alacağı parayı misli misli geçen sene gitseydi manchester united'da alabilirdi.
    ayrıca ismi geçen bütün kulüpler kolpadır. sadece geçen gün liverpool nuriyi bırakınca lan kesin salça olacaklar sneijder'e dedim çünkü çok ihtiyaçları var. ama gerek karısının yaşayacağı şehir, gerekse liverpoolun şu an içinde bulunduğu durumdan dolayı oraya da gideceğini sanmıyorum. yani kısaca biraz daha sancı çekicez ama bize gelicek. şuan dünyanın en iyi 10-20 futbolcusundan biri olan bu adamın da biraz nazı olmalı bence. bu galatasaray'a saygı duymadığı anlamına gelmez.
    sözlüğün ve taraftarın hiç haketmeyen adamları bile harcadığını gördük de henüz gelmemiş bir adamı bile harcadığını ilk kez görüyoruz. bi sakin olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın