resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1058
    sneijder açısından düşünelim, dur bak empati yapıcam.

    dünyanın sayılı müthiş oyuncularından biriyim. aldığım ücrette indirime gitmediğim için takımımda oynatılmıyorum. premier lig'de oynamak istiyorum ama ben de diğerleri kadar bol para almalıyım. teklifler var ama yeterli seviyede değil. istediğim ücreti verebilen takım ise türkiye'den galatasaray. şampiyonlar ligi'ndeler, çeyrek final ve ilerisi için şansları var. ligi tanımıyorum ama sürekli adını duyduğum bir takım, paso şampiyon da oluyorlar* yani her sene cl'de olabilirim. of ulan napsam acaba.

    şimdi de sneijder'e seslenicem.

    biliyorum büyük çelişkidesin. buraya gelmen büyük risk, gelirsen hollanda kaptanlığının elinden alınacağı bile konuşuluyor.

    ama gel ulan.

    gel işte.

    o ingiltere'deki taraftarlar hep seviniyor, onlara hep dünya starı topçular gidiyor. bir kere de biz sevinelim be. yaşatacağın sevincin, mutluluğun büyüklüğünü bilmiyorsun, bilsen ilk uçakla gelirdin. oğlum milyonlarca insan seni kardeşi, abisi, oğlu, babası gibi sevecek. dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sevilmeyeceksin. hele bir de futbolunla bizi ileri taşı, ölene kadar unutulmamayı bırak öldükten sonra bile konuşulacaksın. buralarda olduğunda bir dediğin iki edilmeyecek, insanlar senin için kendini paralayacak karşılıksız, sırf sevgiden. ailemizden olacaksın. dünyanın neresinde olursan ol bir galatasaraylıyla karşılaştığın zaman anlayacaksın ne demek istediğimi. oğlum biz çok güzel insanlarız lan. sadece sevmek istiyoruz. karşılığında sadece işini yaparak bu kadar sevgiyi kazanmak istemez misin? baktın beğenmedin yine gidersin ingiltere'ne, yetenekli topçu değil misin?

    o ingiltere'deki taraftarlar hep seviniyor, biz güzel insanlar da sevinmeyi hak etmiyor muyuz be.

    gel ulan.

    gel işte amına koyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın