resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 949
    az önce kendisi hakkinda hasta inter'li ve inter taraftar gruplarinda sözu gecen bir arkadasimla mesajlasma sansi buldum. bu arkadas muslera hakkinda da transfer olmadan once cok olumlu mesajlar yazmisti. isi bilen biri olduguna eminim.

    wesley hakkinda biraz bilgi verir misin? soruma verdigi cevap;

    --- alıntı ---

    who is wes?
    a great talent... near to ballon d or... in 2010. after the fantastic "triplete" of inter, when they (we, cause i am inter supporter) won champions league... the president do a prize to those "heroes".
    so wes basically already gaining what s your team purposed... from triplete he been injuried so many times, he played maybe 30 matches in 2 years, he basically stopped to play here in italy.
    then inter purposed him a renew of contract... with a little less moneys but more long contract.
    he denied cause he wanted more moneys..... but his wife wont leave milano city, cause she love fashoins shop , and u know milano is a trendy city.
    then inter . in november announced "or wesley acept our purpose or simply he'll not play" ... he not played. he wanna leave inter but for a top team theorically to have the opportunity to win again champions league. so i guess he would prefere man utd, psg or that kind of teams.
    then...... the wife s problem.
    so in my opinion... knowing more the story about "italian side", can be not so easy..... but we all hope he will accept gs request and go there..
    here , now he is a problem... he look like a kid (gimme more moneys or i go) and don t understood then... doing 0 in last 2 years.. he can t pretend.
    that s the truth

    turkcesi : wes kimdir? kendisi buyuk bir yetenektir ve 2010 yilinda yilin futbolcu olmaya cok yaklasmistir. sampiyonlar ligini kazandigimiz yilda inter'de harika bir sezon gecirdi ve baskan onu "kahraman" olarak ödullendirdi. temel olarak wesley zaten sizin kulubun önerdi ucreti kazaniyor. sampiyonlar ligini aldiktan sonra wesley cok fazla sakatlik gecirdi ve belki de 2 sezonda 30 mac ancak oynadi. aslinda kendisinin italya'da oynamayi biraktigini söyleyebiliriz. bu sakatliklar sonucunda inter ona biraz daha az ucretli ama daha uzun olan yeni teklif sundu. wesley kontrati daha fazla para istedigi icin reddetti. esi milano terketmeyecektir. cunku kendisi modayi, alisverisi vs. cok seviyor zaten biliyorsun milano bu konuda oldukca trend bi sehir.

    kasim ayinda wesley hakkinda inter bi aciklama yapti. wesley ya teklifimizi kabul edecek ya da artik oynamayacak denildi ve wesley oynamamayi secti. inter'den ayrilmak istiyor ama bunu sampiyonlar ligini tekrar kazanabilecegi ust duzey takimlara giderek yapmak istiyor. sanirim onun tercihi, manchester united, psg ya da o ayarda bir takim olurdu. karisina gelince kendisi ayri bir problem. bence sizin orada italya'da dönen ic haberleri takip etmesi cok zordur. ama umuyoruz ki kendisi galatasaray'in teklifini kabul edecek. burada kendisi su an problem olmakta. resmen cocuk gibi davraniyor ve "daha cok para yoksa giderim" sekilinde konusuyor. son 2 yil boyunca inter'e katkisi sifir.

    esi ne gibi problemler yasiyor? soruma verdigi cevap.

    u know.... footbal player s wife... are so fashion... trendy... they like be in touch with stilysh..... we talking about one woman able to spend so much in jewells... a lady "poor of soul"
    they love "ibiza movida" but they want milano s trendy parties .. full of important mans, models and that..
    he and she are.... a little more then "kids", that s why i have some doubts about the city they will go.. and the ambitions of the club

    turkcesi: fotbolcu eslerini bilirsin, cok modaya ve trende duskunlerdir. butun modacilarla kontakta olmayi severler. su an, takilari seven, ibiza'da partylere katilan, karakteri zayif ve milano'un trend olmus unlulerle, mankenlerle ve sosyete ile dolu partilerinden geri kalmayan kadindan bahsediyoruz. hem wesley hem de esi cocukca olmanin bir tik ustu. bu yuzden gidecekleri sehirden yani istanbul'dan suphelerim var. ayrica club'un populerliginden.

    anladim cok tesekkur ederim umarim burada duzelir.

    luca : ben tesekkur ederim. ben de umarim duzelir. cunku kendisi inanilmaz bir yetenek ama karakter olarak sorunlu birisi.

    --- alıntı ---

    bu da facebook ekraninin ciktisi: http://f1301.hizliresim.com/15/d/hwbkj.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın