resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 878
    bak arkadaş. peşinen söyleyeyim, aktif futbolcular arasında ilk 50'dedir bu adam. ve henüz 28'inde, yani en olgun dönemlerine yeni giriyor. türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük futbolcu hagi'dir. bunu değiştirmeyecek ama yapılmış en büyük transfer olacak hiç kuşkusuz. ayrıca bana göre transferi bitmiştir çok büyük bir süpriz yaşanmazsa.

    28 yaşında, dünya çapında bir star. fm oynasan, 2014'de hileyle hurdayla ancak getirirsin bu adamı galatasaray'a.

    evet çok futbolcu transfer edildi bin türlü takla atılarak. elano, lincoln, misimovic ilk çırpıda aklıma gelenler. hepsi bir şekilde hayal kırıklığı oldu sayılır. ama sneijder lan bu. kendimi inatla tekrar edebilirim entry içerisinde ama sneijder lan amk.

    sneijder galatasaray'dan büyük değildir bunca gün gelmedi gelmesin :( diye ağlayanları gerçekten çözemiyorum. tamam galatasaray'dan hiç bir futbolcu büyük değil. ama adam nereden nereye geliyor lan bir düşünün? defalarca söylendi ama herif roma deplasmanı yerine elazığ'a sivas'a gidecek. sanki paris saint-germain'in zlatan ve thiago silva'yı alması haftalar sürmedi amk. neyin tribindesiniz lan siz? sneijder bu amk. messi gelecek ama 2 hafta müddet istemiş dese ona da gelmesin amk dersiniz bu kafayla. çok ilginç. adamdan ne bekliyorsunuz amk? siz taraftarsanız o herif de bu işten ekmeğini kazanıyor ve bu onun hayatı. isterse 1 hafta bekletir, isterse 1 ay. siz futbolcu olsanız, gelse anzhi teklif yapsa ingiltere'den teklif gelme ihtimali olsa onu beklemez misiniz amk? nasıl kafalar yaşıyorsunuz hakikaten hayret ediyorum.

    bu gibi adamları getirdiğinde hiç katkı vermese, sırf prestij kazanırsın ki bu kadroya sneijder eklenince emin olun yarı final hayal değil. ligi hiç saymıyorum, neyse. bu adamın transferi demek sana burun kıvıracak gurbetçi futbolcu kalmaması demek, galatasaray isminin avrupa'da hele ki turu geçtiğimizi de düşünürsek inanılmaz bir ses getirmesi demek. sahaya çıkacak rakip takımların, sadece taraftardan değil, sneijder'den ürkmesi demek. inanılmaz bir gelir kaynağı demek.

    bana kimse kalkıp ama dengeler demesin. onun da kalbini kırarım. bu adama 5m euro versen ne olur lan? sneijder bu. onun aldığı paraya laf edecek adama bir siktir git aynaya bak derler. sen git real madrid'de oyna, inter'de oyna, hollanda'da milli takımını 10 numara oynayıp yönet. ondan sonra 5m euro iste yönetim vermezse o parayı o yönetimin ben beynini sikeyim.

    futbolunu, yapabileceklerini anlatmaya lüzum yok. ama bu adam oynamak istiyor belli ki. paragöz bir herif olsa anzhi'ye şimdiden gitmişti yada geçen sezon manchester united kıçından ayrılmıyorken atardı güzel bir kontrata imza. evet, şimdi ingiltere'den gelebilecek bir teklif için bizi bekletti belki de. ama hanginiz bekletmezdiniz de bu adama laf yapıyorsunuz lan? para açısından çok mu bir fark olacak sanıyorsunuz? belki bizden daha az önerecekler, belki biraz fazla. doyuma ulaşmış bir adam çoktan rusyaya gitmişti, bu adam futbol oynamak istiyor ve futbol oynamak isteyen her mantıklı insanın yapacağı gibi ingiltere'de oynamak istiyor. olmuyorsa da belli ki tercihi biziz. kimse de 2. planda olduğumuz için kompleks yapmasın, bok atacağınız şey galatasaray değil, türkiye ligidir.

    yeter ki gelsin, siz ondan sonra seyredin eğlenceyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın