resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 869
    tahminimce bahsedildiği gibi paralara gelmeyecek ve transferi de bu yüzden uzayan futbolcu. şu an sneijder'in futbol , ekonomi ve yaşam standartları anlamındaki hedeflerine en uygun seçeneklerden birisi - belki en iyisi galatasaray.

    1- yıllık ücret

    galatasaray , ülke şartları hasebiyle sneijder'e teklif yapan takımlar arasında en iyi parayı sunanlar arasında olacaktır. üstelik diğer liglerdeki vergi konusunu da hepimiz biliyoruz.

    2- kariyer planlaması

    şampiyonlar ligi yarışını sürdüren ve planlaması da bu yönde olan taze bir ekip olarak galatasaray çok iyi bir alternatif. üstelik ülkedeki futbol sevgisinin de bilincindedir.

    3- yaşam standartları

    istanbul yaşamak için gayet harika bir şehir. bazı noktalarda sneijder'in bugüne dek yaşadığı bazı şehirlerden bile üstün olan tarafları var. neticede bir insanın bir yerde yaşamasından bahsediyoruz , oturacağı yerin deniz görüp görmemesi bile bir etken oluşturabilir.

    bence şu an bu transferin sarkmasındaki yegane sebep ücretidir. basının yazdığı gibi paralar gerçekten verilecek olsa bu kadar uzamazdı. türk basınına inanmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın