• 238
    --- alıntı ---

    sneijder'ı g.saray dışında tottenham ve anzi de (yılda 10 milyon € önerdi) istiyor.. g.saray şampiyonlar ligi'nde oynadığı için daha şanslı!

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    sneijder'dan g.saray'a ulaşan en ufak bi' haber yok.. yönetim "bu sessizlik iyiye işaret" diyor.. deadline yarın akşam..

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    moral bozmasın ama van hooijdonk diyor ki: "sneijder, %90 gelmeyecek türkiye'ye.. onu ispanya'dan da isteyenler var.. giderse oraya gider.."

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    gs'li bi' yönetici: "sneijder 1 saat içinde telefonla kararını bildirecek.. bana göre küçük bi' jest daha isteyip bizi kabul edecek.."

    --- alıntı ---

    bu twitlerin hepsini 9 ocak 2013 tarihinde kaydetmiş spor yazarı. aynı gün içinde tutarsız 4 twit girebilen bir adam ne kadar itimat edilir gerisini siz düşünün. hani birisi bir saçmalık yapar da o kişi yerine siz utanırsınız ya. bu adamın her transfer döneminde defalarca rezil olmasına rağmen, sürekli bağlantıları varmış gibi kasılıp konuştuğu zaman vallaha ben utanıyorum.

    edit: bazı arkadaşlar kendisini takip edenler demiş. kendisini takip etmemekle beraber twitter hesabım bulunmamaktadır. sadece çok konuşulduğunu görünce bir bakayım dedim ve malum sonuç yukarıda yazıldığı gibidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın