resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 678
    hayırlı mı olsun?

    bu gözlerin hagi'den sonra göreceği en iyi futbolcu.

    --- alıntı ---

    galatasaray, italya'nın inter takımında forma giyen hollandalı yıldız futbolcu wesley sneijder transferinde mutlu sona ulaştı. sneijder bugün istanbul'a geliyor.

    italyan ekibi inter'de forma giyen ve bu sezon başında ücretinde indirim yapması isteğini kabul etmediği için kadro dışı kalan hollandalı yıldız wesley sneijder ile galatasaray yakından ilgileniyordu.

    sneijder, bu hafta başından itibaren yapılan görüşmelerin ardından sarı-kırmızılı takımın yöneticilerine cuma (bugün) gününe kadar süre istemişti. yıldız futbolcunun galatasaray'a transferi hakkında kararını kardeşi rodney sneijder verdi.

    hollanda'nın rkc waalwijk takımında forma giyen ve şu anda takımı ile antalya'da kampta olan rodney'in verdiği bilgiye göre sneijder'i birçok kulüp istedi.

    anzhi ve m. united takımlarından teklif alan sneijder, rusya'ya gitmek istemediği için aznhi, istediği ücreti alamadığı için de manu'nun tekliflerini kabul etmedi ve galatasaray ile anlaştı. türkiye hakkında ağabeyinin olumlu referanslar aldığını söyleyen rodney, "bugün (dün) konuştuk ve bana türkiye için iyi şeyler söylendiğini ve teklifin de istediği gibi olduğunu söyledi. yarın öğleden sonra istanbul'a gelecek" dedi.

    sneijder'in kararını galatasaray başkanı ünal aysal'a da bildirdiği öğrenildi. yıldız futbolcunun öğleden sonra başkanın özel uçağı ile istanbul'a gelmesi bekleniyor. sneijder'in eşi milano'da yaşamaya devam edecek ve yıldız futbolcu ile tüm ailesine sınırsız uçak bileti verilecek.

    turkfutbol.com özel haber - ....... ..............

    bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın