• 175
    az önce bana şöyle birşey yaşatmış oyundur.

    http://b1301.hizliresim.com/15/b/htyju.jpg

    peşpeşe gelen chelsea ve manchester city maçları sonrası ezeli rakip tottenham deplasmanındayım. ara transfer dönemindeyim ama hala gereken takviyeler yapılmamış, takım taktiğine iyi kasmasam rezil vaziyetteyim yani. böyle bir maçta takım durumu çok da önemli değil aslında geçelim maç anına.

    adamlar çok hızlı başladılar gareth bale piçi soldan yardırıyor. ilk yarı 2 frikikleri direkten döndü ilk yarı sonlarına kadar biraz şansın yardımıyla 0-0 gitti maç. sonlara doğru biraz daha dengelendi oyun, önemli anlarda 1-2 pozisyonumu gösterdi yani.

    soyunma odasında gazladım takımı geri gönderdim sahaya. 2. yarıya daha iyi başladık, kafa kafaya gidiyoruz yani. dk 59'da andreas granqvist kweuke ile yanyana girdi içeri bir anda penaltı oldu. nasıl anlatayım bilemiyorum ama bariz bir şekilde penaltı değildi granqvist'in yuvarlakta en ufak bir titreme olmadı koşuyordu herif. altta spiker kısmında da ''winston reid penaltıya inanamıyor'' gibisinden bir şey yazdı hatta.

    bu duruma o kadar hırs yaptım ki girdim taktikte birkaç değişiklik yaptım. o esnada baktım bu salaklar 3'lü orta sahayı açmışlar çift forvete dönmüşler tek defansif orta saha kalmış. hızlı oynayarak hazırlıksız yakalamak için pas anlayışıyla, tempoyu arttırdım, direkt-hızlı oyuna döndüm.

    sonuç mu? sonuç bu.

    andreas qranqvist'in intikamı acı oldu.

    edit: şu an basın toplantısına gidiyorum herkese iyi oyunlar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın