resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 536
    gelmesi çok önemli.

    peki gelmesi neden çok önemli?

    futboluyla bize katacaklarını bir kenara koyuyorum, zaten asist ve gol sayısı olarak muazzam skorlar beklemiyorum kendisinden, oyuna katacağı dinamik bize yetecektir sırf. bunlara sonra da değiniriz. bu adamın bize gelmesi neden çok önemli?

    son yıllarda yavaş yavaş dünyada hafiften isim yapmış oyuncuları 30 yaşından önce getirmeye başladık. 30 yaşında bir futbolcu bilir ki yapacağı transfer büyük ihtimalle son kontratıdır, ne koparsam iyi diye düşünür ve en çok parayı verene gider. bu yüzden bizim ligi tercih ediyorlar doğal olarak. hem cl şansı, hem yüksek para, hem de avrupa'ya alışkın biri için arap yarımadasından daha yaşanabilir bir yer. tercih etmek için bir çok sebep var.

    sneijder ise henüz 28 yaşında. daha üst düzey oynayacağı rahat 4-5 senesi olduğunu fizik kalitesi gösteriyor, bunu kendisi de biliyor. o yüzden premier ligde oynamak istiyor. parasal konuda anlaşsa anında kapar manchester united. bu adam ki henüz 2 sene kadar öncesinin ballon d'or ödüllerinde hakkı yenen adam. bu adam ki henüz 2.5 sene önce oynadığı takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yapan, milli takımını da dünya kupası'nda finale çıkartan adam.

    bu adam bir milat.

    bu transfer gerçekleşirse artık buraya yıldız futbolcular top oynamak için gelecek. artık buraya kupalar kazanmak, avrupa'da başarılı olmak isteyen oyuncular gelecek. böyle böyle artacak gelecek yabancıların kalitesi. bu yüzden çok önemli bu adamın gelmesi.

    inşallah diyorum hakkında çıkan haberler doğrudur. yabancı haber kaynaklar da bu transferin bittiğini konuşuyor, bunlar bile başlı başına olaydır. wesley sneijder gelişiyle bir yolu açacak, ben sırf o yol açılsın diye gelsin istiyorum.

    inandığın tüm değerler adına gel, allah aşkına gel ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın