resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 518
    arkadaslar ben de 54 sinav cekerim gelmesi icin ama takimiyla anlasmak zaten is degil. adam ipleri koparmis gibi sanki interle. adamlar acik acik alin gidin diyor parasini verirseniz. diger rakip takimlara satacaklarina bize satarlar onlar icin daha iyi bile olur. e 20 milyon da istemediklerine göre hallolmustur (eger dogruysa haber).
    sorun zaten sneijder'da(de mi olacakti lan yoksa?). ben sneijder gibi olacam, türk oldugum halde simdilik gitmem galatasaraya cok acik söylüyorum. beni baglayan var ama sneijderi buraya baglayan hic bir sey yok. parasini, ülkenin sehrin güzelligini gectim. adam mersinle maca cikacak lan. ordan kalkip elazig deplasmanina gitme ihtimali var lan. ne icin? senede 6 derbi ve bir kac büyük sayilabilecek mac, her sene sampiyonlar ligine katilip simdilik bir üst tura cikmak istemek. sneijder diyoruz yani unutmayalim.
    haaa para da tabi cok büyük etken ama ben ünlü futbolcu olacam, 7 haneli paralar kazanacam, anzhi bana senede 10 milyon verecek götümü siksen gitmem oraya. simdi senede 100bine giderim o ayri ama ünlü futbolcu olacam diyom bak 7 haneli diyom. para büyük etken ama o kadar da degil. en azindan benim icin yani, cünkü bu gavur malini oynamayi cok seviyom. ama senijder paraci olur (tamam bütün topcular paraci, ben de paraciyim sen de simdi yalan yok parasiz birsey dönmüyor ama kastettigim sey baska olay), ne biliyim sirketleri filan vardir, holdinglere sermaye lazimdir orasini bilemem. sonucta adam ayri bir dünyanin insani. yani sorun zaten o adami ikna etmekte. sicmisim karisinin dayisinin agzina. o istedigi takdirde kimse durduramaz.
    kap haberinden sonraki heycanim yatisti.
    calgi cengi filmi cok hosuma gitmisti. neden? cünkü kenarda duruyodu acil günler icin, ne biliyim disarda kar felaketi olur, internet kesilir ne biliyim evde mahsur kaliriz filan diye, kötü günlerde canimiz sikilmasin izleriz diye. hic tanimiyordum adamlari. beklentim de sifirdi. izledim ve cok hosuma gitti. arog: gora kadar begenmemistim. hayal kirikligiydi benim icin. neden? e cem yilmaz daha nolsun.
    yaaani: beklentileri düsürürsek adamin geldigi takdirde sülalemizi kesebilecek kivama geliriz. gelmezse üzülmeyiz cünkü beklentimiz sifirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın