resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2636
    imparator'la arasındaki suni husumetin, husumet demeyelim de medya tarafından birbirlerini çok sevmiyor gibi gösterilmesinin sebebi şu:

    şimdi kabul edelim ki başkan çok başka bir başkan. bir şirket gibi yönetiyor galatasaray'ı. hülya polat'ın bugün bu şirkete %1'lik bir katkısı olacağını bilse ben biliyorum ki hülya polat'ı da transfer eder. imparator'a personel gibi bakıyor. sevmesine seviyor. aslında personel gibi bakması da kendi prensipleri içerisinde doğru. ama basın mensupları ya da biz istiyoruz ki kendisine ''imparator'la aranız nasıl'' türü sorular sorulduğunda daha candan cevaplar versin.

    ''fatih terim'le çok uyumlu bir birlikteliğimiz var. hoca, türk futboluna damga vurmuş bir isim. transfer konusunda görüşmeler oluyor. kendisinden rapor bekliyoruz'' gibi cevaplar yerine,

    ''imparator'la hiçbir problemimiz yok. olamaz da zaten. bizim sözleşmemiz ömürlük. ben olduğum sürece kendisi burada olacak. zaten galatasaray da bir bakıma fatih terim demek.'' tarzı gurur okşayacak cevaplar verse daha mutlu oluruz. en azından ben ve benim gibi taraftarlar daha mutlu olur. medya da bu olayın üzerine daha fazla gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın