resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 284
    gençler çok güzel hayaller kurduk güldük eğlendik hepimiz selçuk,melo,hamit,şnayder orta sahasını düşledik orgazmdan daha zevkli anlar yaşadık. ama şimdi sad but true zamanı.

    bu adam şu an italya'nın en çok kazanan futbolcularından biri yılda 6.5 milyon euro mu ne alıyormuş. bizim en çok kazanan futbolcumuz taş çatlasın 3.5 milyon euro alıyor. hiç bir zaman hesaplayan taraftar olmadım ama halep oradaysa arşın burada.

    (bkz: kandırmayın galatasaraylıları)

    edit: fadeaway şöyle bir mesaj yazmış. '' italya'da %50 civarı vergi var. burada 3,75 alsa aynı paraya denk geliyo. hem inter maaş indirim istedi. 3.75 kazanıp oynayacağı tek yer burası :)) ''

    ben ingiltere'de futbolcu vergilerinin yüksek olduğunu biliyordum da italya'da bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum. bir maliyeci olarak bu ayıp benim. o zaman para sorunu çözüldüğüne göre bıçaklar açılsın çocuk katliamı başlasın !

    bir edit daha : 2754 uyardı. 6.5 milyon euro vergiler çıkarıldıktan sonra net maaşıymış. beyler sakin olun şimdi o bıçakları yavaşça yere bırakın.

    bir edit daha:dadycool19 mesajı ''para konusunda iki tarafında çıkarlarını bozan bir durum yok. eşi milano gibi bir şehirden gelmek istemiyor haliyle. ama kuyt'un da burada olması ve hem sneijder hem de eşinin kuyt ailesi ile çok yakın olması gelmesini kolaylaştırıyor. bence bıçakları bırakmak hata olur :)) ''

    beyler bıçakları tekrar elinize alın. yalama olduk hiammina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın