• 27
    yüzyılın yavşaklığı, şikesi, sahtekarlığı yapılıyor. 11 oyuncunun 11'i de ispanya ligi'nden seçildi. be amına koduklarım, bu sikimsonik ispanya ligi şampiyonlar ligi'nden daha mı önemli? geçen seneki final bayern-chelsea değil de real-barça mıydı? drogba, lampard, petr cech, müller ve schweinsteiger nerede? uefa'da da muhtemelen aynı şerefsizlik yapılacak, zaten yapıldı da, devam edecek. thiago silva yok. her şeyi anladım da, sol bek niye marcelo? ne yapmış marcelo arkadaş? ispanya şampiyon olmuş euro 2012'de. ee? yeterli mi herkesin ispanya ligi'nden seçilmesi için?

    son olarak. pirlo'yu koymayan herkesin beyninin kıvrımlarına asfalt döşeyeyim.

    edit: adaletli kadro aynen şöyle olurdu:

    ----------------------cech---------------------
    lahm------david luiz------silva--------filipe
    -----------pirlo---lampard---iniesta---------
    messi--------------drogba-----------ronaldo

    koymak isteyip de yer bulamadıklarım: müller ve schweinsteiger başta olmak üzere, buffon, ivanovic ve falcao. hatta schweinsteiger lampard'ın yerine yazılabilir.

    edit 2: casus uyardı, halk oylaması yapılıyormuş. kim bunlara oy veriyor amk?

    edit 3: ha bir de takımı avrupa'da sıçmasına rağmen ligde efsane bir top oynayan yaya toure var. yani lafın kısası, xavi'ye ve xabi alonso'ya gelene kadar en az 7-8 oyuncu var.

    edit 4: en iyi teknik direktör de yeniköy kasabı seçildi. teknik direktörlük iyi takıma iyi top oynatmak mıdır? kısıtlı takıma iyi futbol oynatmak mıdır? ivan jovanovic*, jürgen klopp, cesare prandelli, ve hatta di matteo'dan biri bile aday değil.

    edit 5: yılın golü stoch'un golü oldu. ispanya grubunun yanında ödül aldığı için kendisini tebrik ediyorum. darısı şampiyonlar ligi'ne stochçum.

    edit 6: en iyi gol diyorsanız sizi şöyle alalım:

    http://www.youtube.com/watch?v=RU9bjNvPCVg
App Store'dan indirin Google Play'den alın