resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2110
    kendisi ayagında top tutan ve aklıyla oynayan bir oyuncudur. ondan top alıp yaldır yaldır ilerleyip keitavari performans göstermesini bekliyorsanız tatmin olamazsınız. hamit altıntopun tarzı sakin ve sağlam oynamaktır. ayagındaki topu rakibe kaptırmaz oncelikle, cok buyuk bir yuzdeyle ona attıgımız topun takımımızda kalmaya devam edecegini biliriz. iyi orta acar, verkaclar yaparak alan yaratır, sut tehditi üst düzeydedir.

    en önemli özelliği ise stress düzeyi yüksek olan maclarda stress emici görev üstlenmesidir. bu sene takımımızda bu görevi en iyi yapan 2 oyuncudan biridir, digeri de albert riera. baskı altındayken sorumluluk alıp takımı rahatlatabiliyor olması bizim icin cok kıymetli bir özellik. söylemeye calıstıgım seyi özellikle şampiyonlar ligi maclarını bu 2 oyuncumuza dikkat ederek izleyen arkadaslar daha iyi anlayacaklardır. sırf bu özelliği icin bile her zaman ilk 11de tercih edilmelidir. yaldır yaldır ilerleyen bir sag acık alınırsa sag icte kullanılmalıdır; ama mutlaka ilk 11de kullanılmaya devam edilmelidir.

    haa unutmadan hamit altıntop bu takıma en bitik döneminde değil en olgun döneminde gelmiştir; en zirveyi gormus ve orada hakettiği degeri bulamamıs bir adamın değerini herkese hatırlatma zamanında bu formayı terletmeye baslamıstır, hani dany diyor ya bu forma* hayattan aldıgım rövans diye aynen o hesap. son haftalarda yükselen performansının bu sekilde devam edicegini dusunuyorum, ozellikle takım olarak daha sistematik oynadıkca hamit altıntop verimi en fazla artan oyuncumuz olacaktır buna da eminim. ondan en az 2-3 yıl daha üst düzey fayda saglayacagımızı düşünüyorum.

    farkındaysanız kac asist yaptı kac topu direkten dondu ya onlar gol olsaydı gibi konulara deginmedim, cunku bu adamın toplu oyunda takıma bambaska faydaları var gol asist vs.den önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın