• 5971
    bir yazari elestiren yorumlara ayni gun icerisinde "asiri" reaksiyon gosterenlerin fatih terim basligi altinda yazdiklarina bakilinca istisnasiz ortak paydalarinin "fatih terim alerjisi" oldugu anlasilan sozluk.*

    bunyesinde demokratik haktir diyerek fatih terim'e cok rahat hakaret edilebilen(u: oyle hakaretler ki getirdigi oyunculardan komisyon aldigini ima eden bir vatandas vardi.. silmediyse duruyordur entry. o vatandasa sen parayla entry yaziyorsun desen klasik "yetisin a dostlar, yetisin linc ediliyorum" diye aglamaya baslar.), yalniz kendilerinin azicik elestirilmesine tahammulu olmayan erol buyukburclar barindiran sozluk.

    zamaninda ciddiye alinip okunan, uzerine sayfalarca yorum yapilan acimasiz elestirileri icin "(gbkz: totem yapmistim :()" diyen, bu sozlugu okuyan herkesle aciktan dalga gecen yazarlarin abi kontenjanindan idare edildigi sozluk.

    bir elin parmaklarini gecmeyecek sayidaki ilgi duskunu kucuk kucuk adamlarin uzuuuuun uzun golgeleri olan sozluk.

    gunes batiyor galiba sozluk. bazilari icin manzara simdilik guzel ama sonrasi karanlik. (u: not: yine ingilizce klavyeyle yazdim, zoruna gidenler var. edecek baska hakaret bulamamis, ingilizce klavyeye takilmis canim benim ya... turkce klavye yok. olsa dukkan senin. )

    ek bilgi rica edildi. verelim...
    -----

    kafasi iyiyken entry yazdigini defalarca itiraf edenler, bu entryleri uzerine sayfalarca tartisilanlar var sozluk.

    bu vatandas yine bir entry yazmis olsa "mesela", dusunup duralim acaba ayik mi diye.

    champs-elysees'de kurbaga bacagi yedigi restorandan cikip, uzerindeki smokini cikarir cikarmaz milletin kapisina kamyonla yagli kazik doken kenarimin elitleri var. :(

    bir de hocaman gibi "beni unutun" diye topluca veda edip ertesi gun hortlayanlar ne oldugu belirsizler var ki onlardan hic bahsetmeyelim, cok huzunlu.

    louis aragon yazmayi bilmeden louis aragon'dan siirler okuyanlar var deniliyor sozluk, icim kan agliyor :(

    (bkz: hanzo yagli kazik in, elit kurbaga bacagi out)
App Store'dan indirin Google Play'den alın