• 5969
    bağımlılık gibi bir şey. hani nete girdiğinizde bazı siteleri yeni sekmelerde açarsınız ya arka arkaya, örneğin; facebook, twitter, tumblr, hürriyet.com... işte galatasaray sözlük de öyle. benim için ntvspor.net'ten öte, spora dair haberler bulabilmek, yeni düşüncelerle zihnimi doldurmak adına. ha, elbette taraflı bir kuruluş ya da platform, ne derseniz deyin, ama iyi ki var.

    ama afbuyurun aslanlar, bazen, hatta ne bazeni, sık sık, bazı adamlar foruma dönüştürüyor burayı ve işte öyle anlarda ''madem ki burası forum, alayınızın amınakorum'' dizeleri beliriyor zihnimde ve durmadan of'luyorum. o ibne ben değilim merak etmeyin ve öyle bir ibne de yok zira. sadece sol frame'de bir nick görünce ister istemez merak edip giriyorum başlığa. nasıl tatlı sallıyorlar birbirlerine, nasıl güzel kin kusuyorlar anlatamam. nasıl bir egoysa bu, tek entry ile onu yüceltmek de namümkün hale gelmiş. bir x yazıyor, bir y yazıyor, bir x, bir y. yapıştırıyorum of'u. nasıl mutlu oluyorum anlatamam. halbuki özelden mesajlaşsalar ne ben eksileyeceğim bu tatlı arkadaşların entry'lerini, ne de insanlar boş ve gereksiz laf giydirme kompozisyonlarını okumak zorunda kalacaklar.

    elbette ki çok çok iyi yazarlar da var. hatta kendime örnek aldığım, özel mesajlarla kendilerine ulaştığım yazarlar yok değil. yanlış anlaşılmasın. yalnızca benimle aynı fikre sahip olan yazarlara mesaj atmıyorum elbette. yazabilen adamlara atıyorum. yazmak zor zanaattır, herkes yazamaz ama öyle güzel yazan adamlar var ki anlatamam, ki anlatmama da gerek yok, sizler biliyorsunuz onları. adımın şakşakçıya çıkmaması adına, nick'lerini dile getirmeyeceğim.

    diğer güruhdan olanların da nick'ini yazmayacağım elbette. yazarsam entry çok uzar zaten. düşman olma ve kin gütme potansiyeli çok yüksek adamların nick'ini dilime bile deydirmem hatta. ama onlara bir ufak abi ya da kardeş tavsiyesi vereceğim. şu güzelim sarı kırmızı sözlüğe lacivert renk bulaştırmayı bırakın artık. iyice fenerbahçelilere benzemeye başladınız. siz evet, siz, üstüne alınanlar; geç kalmış sayılmazsınız. hadi siz de sarı ve kırmızıya uygun şekilde hareket edin.

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın