resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 1063
    aykut erçetin'den daha iyi kaleci değildir. aykut'tan daha genç diye muslera'nın arkasını bekliyor. kalecilik özellikleri baz alındığında aykut'tan bir fazlası yok. aykut, en azından camiaya yakışan bir isimdi. kaç yıl formamızı giydi, bir tane falsosunu görmedik. ufuk istanbul'a gelişinin dördüncü ayında demet akalın'ın telefon numarasının peşinden koşuyordu.

    istanbul'a geldiğinden beri becerebildiği tek iş de bu zatan. demet'in numarasıni bulup, yakınlaşıp ve kısa süreli de olsa bir ilişki yaşamak. bunun dışında yaptığı bir iş yok. hani ufuk şunu yaptı diyemiyorsun.

    aykut erçetin nerde bilmiyorum..duşta mı, almanya'da mı fikrim yok. ama transferde söz sahibi bir adam olsam bugün ufuk'u kapının önüne koyar, ertesi gün de tekrardan aykut'u kulübe kazandırırdım.

    yedek kaleci denir ama galatasaray yedek kulübesinde oturmak zor iştir. o koltukta düzgün oturmak gerekir. sen, o koltukta düzgün oturamadın ufuk. aykut en azından bunu iyi yapıyordu. kaldı ki senin bu kulübe bir de bonservis verdirmişliğin var. aykut gelirken öyle kulüp kasasından para da çıkarttırmadı.

    galatasaray tarihi'nde bu kadar az süre alıp da bana bu kadar rahatsızlık veren başka bir sporcu oldu mu? emin değilim. ama olmadı galiba..
App Store'dan indirin Google Play'den alın