resim
Demba Ba
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Albion SD
Yaş:39
Uyruk:Senegal
  • 146
    yerine burak yılmaz gelmiştir. geldiğinden beri de yardırmaktadır. dünyadaki her iyi oyuncuya sahip olamayacağımıza göre kendi takımımıza bakmamız gerekmekte. şampiyonlar ligi'nde 6 gol atmış türk pasaportuna sahip bir adam almışız 5 milyon eu'ya. partneri de ligde gol krallığında lider durumdadır. şimdi bana sezon başı için bu gün sorsalar burak yılmaz mı, demba ba mı diye net şekilde burak yılmaz derim. cevabım yabancı sınırı kalkmadığı sürece de değişmez.

    bu takımın eksiği ikinci bir yüzü kaleye dönük oynayabilen forvet değil. bize ya geçen seneden beri hayran olduğum belhanda ya wijnaldum ya da arda gibi bir adam lazım. hala demba ba üzerinden ligin ilk devresini lider ve şampiyonlar liginde tur atlatmış teknik direktörümüz eleştiriliyor.

    bu sezon transferde galatasasaray'ın tek yanlışı vardır o da amrabat'tır. o transferin bile başarısız olduğu henüz kesinleşmemiştir. amrabat yerine yukarıda adını saydığım yada o görevi üstlenebilecek bir adam alınabilirdi. mesela hoilet gibi bir oyuncuyu bedavaya transfer ettiler. bir transfer sezonunda hamit, umut, dany, burak, amrabat, cris, melo gibi adamlar alıyorsanız ve bunların 3 tanesi takımı taşıyan adamlar olmuşsa, bir tanesi ne olursa olsun özellikle şampiyonlar liginde takıma kritik katkılar yapmışsa, bir tanesi henüz takıma alışamamakla birlikte idare eder bir performans verdiyse, bir tanesi zaten takımın temel taşlarındansa ve sadece bir tanesi başarısız olmuşsa, o da maliyetsiz denebilecek kadar ucuzsa ve ujfalusi gibi bir oyuncunun kaybı üzerine transferin son günü alınmak zorunda kaldıysa o zaman başarılı bir transfer dönemi geçirmişsiniz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın