resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1630
    bazı taraftarların biraz daha sabırlı olması gereken kel kafalı, dayanıklı kanat oyuncusu. daha önce yazmıştım ama tekrar yazmakta fayda var. daha kısa geçeceğim bu sefer:

    1) 4-3-3'ün kanat oyuncusundan 4-4-2'nin kanat oyuncusu olmaya evrilmek öyle kolay bir hadise değil. fm oynamıyoruz burada, "müdahelesi "3"de olsa koyarım ben bunu sağ kanada, oynar o oynar." deyip verim alamazsınız bu tip adamlardan gerçek hayatta. o yüzden hem mental olarak hem de deneyim olarak pozisyonuna alışması için zamana ihtiyacı var bu kel kanatın.

    2) bu adam da performansının kötü olduğunun farkında ve çalışıyor, tribünden izleyince bunu rahatlıkla görebiliyorum. bu sene belki biraz sürüncemede geçecek onun için, düşünülenden az gol atacak ve beklenenden az asist yapacak ama seneye 4-4-2'ye de 4-3-3'e de uyumlu, özveriyle oynayan ve aldığı ücret makul seviyede olan bir oyuncumuz olacak.

    3) son olarak; size kim "amrabat gelecek takıma sınıf atlatacak." dediyse onu ıslak odunla dövün. amrabat hiç bir zaman öyle bir adam olmadı, potansiyeli olan iyi bir kanat oyuncusu olarak geldi bize de. yatırımı potansiyeline yaptık, karşılığını alabilirsek kazanımımız da yüksek olacak.

    söyleyeceklerim bu kadar. burada elimizden geleni yapıyoruz ama bir takım galatasaray taraftarına sabır ve umut üzerine çok daha ciddi eğitimler vermek gerekiyor anlaşılan. olsun, canları sağ olsun; yeter ki tribünden kendi futbolcularını ıslıklayan, küfür eden gebeşlerden olmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın