resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 76
    elinin altında internet olan, fransa ligi maçlarına bir tık uzakta olan ama izlemeyen, başkalarının da izlemediğini zanneden cinslerin aklınca dalga geçtiği oyuncudur. neymiş, fm'den görüp konuşuyormuşuz falan da filan da...

    bak sevgili futbol cahili, az biraz futbol maçı izlesen bu adamın ne kadar yetenekli olduğunu görmemen mümkün değildi. izlemiyorsan, susacak oturacaksın. kusura bakma, fenerbahçe çok iyi bir oyuncu getirdi. biz de bunu söyleyeceğiz işte futbol cahili olmayanlar olarak. sen sevgili futbol cahili, ismini futbolla alakası olmayan adamın bile duyabileceği futbolcular geldiğinde bik bik ötersin, çünkü senin futbolla alakan iddaa bayiilerinden ya da galatasaray'ın maçlarından öte değildir. ancak herkes senin gibi değil, üzgünüm. özür dileriz senin gibi olmadığımız için.

    fakat sevgili futbol cahili, sen ne kadar ötsen ve cahilliğine bahane bulmaya çalışsan da bu adam çok teknik bir oyuncudur. kilit paslar atar, oyunun temposunu belirler, adam eksiltir. zaafı ise fiziğidir. çok pres yapmaz, bu açıdan türkiye ligi oyuncusu mudur tartışılır. ayrıca tartışılacak bir başka konu da, aykut kocaman'ın istediği (?) fiziğe dayalı oyuna ne derece uyum sağlayacağıdır.

    bekleyip göreceğiz. benim fikrime göre, yazık olacak. büyük bir yetenek burada silinip gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın