• 2820
    aç gözlü, doyumsuz ve hiçbir siki beğenmeyen taraftar haline gelmiştir. 2 sene önce "galatasaraylıyız biz bekleriz 10 sene böyle delikanlıyız bla bla bla" diye sallayan barzolar gelmiş şimdi bi transfer yüzünden takıma sallıyor.

    ulan hıyar sen 5 senede anca düzeliriz derken ertesi sene şampiyon olup sonraki sene ilk yarıyı lider bitirip bir de tur atladık şampiyonlar liginde. daha ne yapsın bu takımın teknik kadrosu, futbolcusu veya yöneticisi? ne gerekiyor o sandalyede oturup yazmaktan düzleşmiş götlerinizi soğutmak için?

    ne zamandan beri fenerbahçe transfer yapınca galatasaray taraftarına dert oluyor? antu mu lan burası?

    lidersin kardeşim, şlde tur atlamışsın, şikeye karışmamış adın. daha ne amk daha ne? ortada başırısızlık yok aksine gün geçtikçe başarı artıyor. yarak kürek olaylara duygusallık yapıp "efsanemiz hata yapamaz büüü:( galatasarylı değilsieeieeeen:(:(:" veya "amrabatttt :(:( onu alacğaımıza bunu alsaydıkk:( hiçbilmiyorlar ya fur ben fmyi açayım da bulayım:(:(" diye çığıracağınıza bu enerjinizi zamanı gelince yapıcı eleştiri yapmak için kullanın. kendinize de dert yaratmayın. rahat olun amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın