resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 36
    fiziği zayıf, tekniği yüksek, futbol zekasınında üst seviyede olduğunu düşünüyorum. montpellier'deyken penaltıları kendisi kullanıyordu. alex'ten sonra fener penaltıcısını da bulmuş görünüyor. tabi ki sadece penaltı atmaya yaramayacaktır. fener'de 4-2-3-1'deki 3'ün ortasında, daha önce alex'in şimdi de christian'ın oynadığı bölgede oynayacak. christian'dan daha faydalı olacağı kesin. ayrıca kanatlarda da oynayabiliyor.

    transferi gerçekleşirse fener bir nebze olsun aradığı futbolcuyu transfer etmiş olacak. bi ara valbuena'yı transfer edecekler diye çok korkmuştum.

    eğer verilecek ücretler bonservis 12m euro ve yıllık 3.25m euro ise oldukça fazla. fb ileride kar edebilir mi? fener'deyken zor görünüyor.

    umarım hayırlı bir transfer olmaz fener için. gerçi aykut kocamannis fener'in başındayken böyle bir yatırım yapmak ne kadar doğru orasını da aziz düşünsün.

    peki galatasaray'ın aradığı bir oyuncu mu? bence değil, bizim acilen ikinci forvete ihtiyacımız var bu oyuncu pırpır diye tabir ettiğimiz hem asist yapan hem gol atan zamanının michael owen'ı ve saviola tarzında olması gerekiyor. şu an dünyada örneği var mı bilemedim. aklınıza biri gelirse mesaj kutumu şenlendirebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın