• 13
    attığım en güzel gol ofsayttı amk.

    o sene lisede son yılım, grup maçlarında ölüm kalım mücadelesi, rakip endüstri meslek. hayvan gibi top oynuyorlar afedersin. en iyi forvetimiz sakattı, hoca bana geç bakalım bu maç forvettesin dedi, ben de hadi bakalım dedim çıktık sahaya.

    maç başladı, kıran kırana. ilk yarı bir tane yedik. ikinci yarı başladı. çok geçmeden orta sahadaki o anlam veremediğim şık paslaşmalardan sonra burak yılmaz koşusuyla forvetin arkasına sarktım, yüksekten hızla gelen topu atlayıp havada öyle güzel kontrol ettim ki ben bile şaşırdım, zidane mısın oğlum dedim kendi kendime. sonra kaleciyi tam kaleden çıkmaya başlarken gördüm. mesafe ceza sahası çizgisinin bir iki metre dışı, hafif sağ çapraz. topun dibine bi girişim vardı, tanımayan biri görse bu çocuk hagi'nin amcaoğlu falan derdi. top süzüldü, süzüldü... ağlarla önce tanıştı, sonraki gün yemeğe çıkardı, ertesi gece sevişti yeminlen.

    tam arkamı dönüp sevinicem bir de ne göreyim. bir adet ibne yan hakem ve bir adet bayrak. bana sorarsan, çizgi halindeydik.

    geçersiz bir gol için bu kadar yazdıysam anlayın işte o goldeki estetiği. ah be ahh, nerde o gençliğim.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın