resim
Zlatan Ibrahimović
Görev:Danışman
Takım:Milan
Yaş:42
Uyruk:İsveç
  • 549
    günün entrylerini okumamla en sevdigim golünü yazacaktim, karar veremedim ag. adam o kadar cok güzel gol atiyoki, insan evlatlarini sever gibi hic birini ayri tutamiyo. akillarima direk gelen, gecen ingiltereye attigi hayvani rövasata, ajaxla 100 kisiyi calimlayip attigi gol, euro 2008de yunanistan(olsa gerek)'a yapistirdigi gol, barcayla bir frikik golü vardi hatirladigim.
    adamin topa vurusuna hastayim arkadas. hani bazen topa öyle bir ivme verir ya...savas ucagi gibi. yani 0'dan x kordinatlarini hizla gecerken onun 1/5 hizinda y kordinatlarini gecer ya top...hah iste o vuruslari.
    ahanda su vurus
    http://www.myvideo.de/...echenland_Highlights 1:20den itibaren

    bu da bonus olsun
    http://www.youtube.com/watch?v=Eo9SdUPoMG4
    it. bildigin it. hayvanogluit.

    simdi bazilari cikar karaktersiz, yok agresif yok galles...banane lan babamin oglu mu sanki? kendime nisanli mi ariyom ne amk?? banane karakterinden. adam pirlanta gibi tertemiz oyun zevki veriyo daha ne. bu adam, falcao, ronaldinho, yattara...böyle oyunculari seviyoruz biz. demek ki bizde baska pencereden bakiyoruz bu oyuna.
    cok elestirilen nickim de ellam bundan dolayi nickim su anda.

    edit: gecen ingiltereye attigi hayvani rövasata bizim ana haberlere konu olmustu. ondan bir gün sonra ne olduysa bizim oturma odasinda abimle futbol konusu acildi.(normalde hic olmaz gibi) ve nasil olduysa alakasiz bir yerden(zaar konu galatasaraydi, unuttum simdi) babam (topla alakasi yok, önemli milli maclar, önemli uefa muefa maclari okadar) ''lan gecen haberler müslüman bir oglani gösteriyolardi gencmiymis neymis, o da iyi oynuyo bak'' dedi, ''bosnalimiymis hasanmiymis neymis'' dedi. ''bu ne diyo la'' bakisi atti bana abim. ''adam emekli olacak ne genci'' dedim. ''ibraami diyo yau'' diye de ekledim abime. heee dedi. bu da bu adamin ne denli bir hayvan olduguna dair bir kanit. babamin ilgisini cekmis düsün yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın