• 1617
    tarafatarın heyecanını kaybetmesinin ne ergin ataman ile ne de transferler ile ilgisi var. biz geçen sezon bu takımı galatasaray armasını taşıyor diye destekledik, yine de destekleriz. ne maçlar yaşadım yağmurda çamurda tek başıma, arkadaşlarım "oğlum manyak mısın gidilir mi taa oralara" demelerine rağmen üşenmedim o yolları tek başıma bazen hasta hasta bile çektim. çeyrek sonlarında kendimi su almak için içeri zar zor attığım, bağırıp çağırıp başım dönmeye başladığında 2 dakika oturup sonra tekrar tezahurat yapmaya devam ettiğim günler bile oldu o salonda. ama şuan birisi bana hadi gidiyoruz dese aynı ortamda "oğlum manyak mısın" derim.

    belki geçen sezon yaşananlar olmasa bu sezon bu kurulmuş kadro ve beklentilerle seyirci geçen seneden çok daha büyük bir destekte bulunurdu takıma. ama o geçen sene oktay mahmuti'nin gönderilmesiyle başlayan süreç insanın içinde çok derin bi yara. hani arkadaşın sana yamuk yapar, sonra barışırsın ama ona gülümsesende bazı şeyler asla eskisi gibi olmazya, işte geçen sene o atmosferi görmüş, yaşamış taraftar bi daha o salonda o atmosferi yaratamaz. kendi istese de kalbi istemez.

    o ruhu yaşayan bilir. basketbolun b'sinden anlamayan beni basketbol manyağı yapmış bir takımdır 2011-2012 sezonundaki galatasaray erkek basketbol takımı. bazı şeyler zamanla unutulacaktır elbet; ama daha zamanı var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın