• 5964
    tam olarak biz nasılsak onun internetteki silüeti olan sözlük. biz derken türk insanından bahsediyorum. baskalarına gerek yok kendi kendimizi mahvedebiliyoruz.

    resmen kendi kendimize geriliyoruz birbirimize giriyoruz. ben ilk okumaya basladıgımda daha sakin bir ortam vardı burda şimdi ise hayli gergin. bir sırp milliyetcisi cıksa ortalık birbirine gircek o derece amk. nick altına sataşmalar vs. cogaldı iyice. bir de kimse geri adım atmıyor, ortamı iyice gerip uzattıkca uzatıyor tartısmayı.

    aslında farketmemiz gereken baska birsey var ki o da şu; bizler sadece burada yazan kucuk bir grubuz. bir de yazamayıp okuyan bir güruh var ki onlar aslında bizim reklamımızı yapacak olanlar. ama biz buraları son zamanlarda o kadar kirlettik ki sanıyorum ki cok fazla okur vardır sıkılıp okumaktan vazgecen. kendi kendimizi izole edip hem yazmaktan soguyoruz hem de okumaktan sogutuyoruz hissediliyor bu acıkcası.

    kendi kendimize zarar vermeyi bıraksak, hakaret etmekten vazgecsek daha makul bir fikir alısverisinde bulunsak diyorum, kendimizi gectim de en azından kötü anılmayalım sağda solda..
App Store'dan indirin Google Play'den alın