• 5961
    aykırı görüşlere ve görüş sahiplerine saygısızlık bir tarafa fikir üretememe gibi önemli bir sorunla* karşı karşıya olan sözlük.

    sözlük bu adı üstünde. tanım yaparsın. ama sanal aleminki biraz farklı. tanımdan sonra fikrini, görüşünü belirtirsin ya da bi şeyler paylaşırsın falan filan. ama bakıyorum son zamanlarda o kadar sığ bir hal aldı ki bu olay.

    fatih terim rakibe göre taktik yapmayan veya yapamayan bir teknik direktör dersin "imparatoreye salladı hain şerefsiiiiz!"
    amrabat'a çok para verdik katkı alamadık dersin "kendi oyuncusunu itin götüne soktu medyaya yem etti içimizdeki irlandalı!!"
    demba ba gibi bir oyuncuyu sezon başında almamakla hata yaptık dersin "sen mi bileceksin bu işi oturduğun yerden konuşuyosun yalancı gassaraylı!!!1"
    ceyhun gülselam, yiğit gökoğlan, sercan yıldırım, sabri sarıoğlu gibi süre dahi vermediğimiz muhtemelen vermeyeceğimiz adamlara bi dünya maaş ödüyoruz dersin: "hebele hübele fm oynamış gelmiş grande en iyisini bilir akala kukalaa hööö!"

    iyi de hocam. düşünce üretemiyorsun ki? kızıyorsun sevdiğin biri eleştirilince veya eleştireni gerçekten galatasaray düşmanı falan sanıyorsun da cevap veremiyorsun ki. ortaya koyduğun bi argüman yok. üretebilsen yanlışlayabilsen zaten hakaret etmene gerek kalmayacak. ama karşısına elle tutulur bir fikir koyamadığın ya da teze anti-tez üretemediğin için çareyi hakaret etmekte ya da nick altına linç girişimi başlatmakta buluyorsun. acziyet değil de nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın