• 32
    yılın spor kulübü galatasaray spor kulübü
    yılın teknik adamı fatih terim – galatasaray teknik direktörü
    yılın futbolcusu burak yılmaz – milli futbolcu

    aynı zamanda bunları da seçen üniversite, üniversitem. şimdi bir konuya açıklık getirmek istiyorum. bu ödülleri bizim seçtiğimizi sanan yukarıdaki trolleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum. fenerbahçelisinden tut beşiktaşlısına herkes bu adamdan nefret ediyor, öğrenciler seçmediyse sizce kim seçmiş olabilir peki? eveet, aynen öyle dostum. size bu ödüller için anket yapıldığını duyunca facebook'tan ne yazdığımı kopyalıyorum:

    december 4, 2012 at 3:14pm ·
    okan üniversitesinde okuyan galatasaraylı arkadaşlar, acil olarak mesajla vs. bana ulaşın. önemli!

    duvardan yazdığıma dönen arkadaşlarla açtığım ortak konuşma:

    conversation started december 4, 2012

    9:19pm
    utopist1905
    mrb
    http://uygulamalar.okan.edu.tr/...ket/anketler/login/1
    bu adrese girip oy kullanın. yıldırım demirören'in okan tarafından yılın spor ödülü seçilmesini engellemeliyiz. aynı zamanda gs'li olan herkesin her branşta ödül almasını sağlamalıyız. bunu gs'li tandııklarınıza söyleyin ama cidden önemli bişey daha önce bu okulu şikecilerin kralı aziz de gelip ödül aldı. bu saçmalıklar durmalı. yardımlarınızı bekliyorum

    bunların üzerine gerektiğinde tek tek sms atarak onlarca galatasaraylıya oy kullandırttım. ve hiçbirinin tüpçüyü seçmediğine eminim. inanmayanlara yukarıdaki facebook konuşmalarının capsini de atarım.

    uzun lafın kısası, bir üniversitenin 9 bin küsür öğrencisine laf atacağınız zaman iki kere düşünün. yurtdışındaki bir çok üniversite gibi kurucusunun soyadinı taşıyor üniversite. siz middlesex üniversitesine de gülüyorsunuzdur veya john hopkins üniversitesi? ''john diye üniversite mi olur'' da diyebiliyorsanız o zaman türkiye sınırlarından çıkıp bi gezinmenizi öneriyorum (bkz: #1132876) böyle tahrik içerikli entrylere cevap bile vermek istemiyorum ama çok merak ediyorsan aç bir bak okan üniversitesinin yurtdışındaki başarılarını dostum. yazdıklarının çoğu sandığın gibi değil umarım bir gün allah akıl fikir verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın