• 136
    tam anlamı ile rezalettir, galatasaray'ın adını lekeleyendir, bundan sonra kesinlikle tekrar alışveriş yapmayacağımdır.

    kardeşimin doğum günümde aldığı üründe 2-3 adet serçe parmağın içinden geçeceği ölçüde sigara yanığına benzer çok bariz defolar vardı. böyle bir ürünün müşteriye gönderilmesi kesinlikle başlı başına bir hata.

    devamında ürünün iadesi ile ilgili mail attık. neden? çünkü gsstore.org'a telefondan ulaşılamıyor. çünkü gsstore.org galatasaray taraftarı ile bire bir muhatap olma nezaketini gösteremiyor.

    mailimize 2 gün içinde cevap geldi ve ürünün aidesi ile ilgili işlemleri başlattık. ürünü güzelce paketledik, neden aide etmek istediğimizi yazdık. tekrarlıyorum iade. hatta iade ibaresini bir büyük boy punto ile ve kalınlaştırarak yazdım.

    aradan 3 hafta geçti. bugün ürünün yenisini yollamışlar. cidden inanılmaz bir şey.

    hepimiz biliyoruz; gsstore ürünleri pahalı! peki neden biz buradan alışveriş yapıyoruz? takımımıza, kulübümüze destek için. ama bari düzgün hizmet alalım. ürünlerimiz sağlam çıksın. sorun yaşadığımızda süründürmesin bizi.

    ürünü tekrar gönderiyorum kendilerine. aynı şekilde mağdur edildiğim takdirde tüketici mahkeme heyetine başvuracağım.

    evet gsstore.org böyle bir şey. galatasaray'ı çok seven taraftarına kulübünü dava ettiriyor. bravo gençler, hep böyle devam.

    aman ofsaytınızı eksik etmeyin. galatasaray'ın adını lekeleyen bir kalite sunan işletmeye laf ettirmeyin. yılan sizi de sokana kadar devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın