• 31
    galatasaray dergisi'ne konuşmuştur. taraftara destek konusunda önemli mesajları var.

    --- alıntı ---

    (gbkz: takımın ritmini kaybettiğini düşünüyor musun?)
    ne yazık ki öyle. bir çok şey oluyor, üzüldüğünüz şeyler var, oyuncular mutsuzlaştı. bugün sadece basketboldan bahsedemeyiz, ondan ziyade mental bir durum. oyundan keyif almamaya başladık. sezon başındaki gibi oynayamıyoruz. beşiktaş’ı mağlup ettikten sonra oyun seviyemiz düştü. elbette daha iyi oynamalıyız ve takım halinde geri dönmeliyiz. mutlaka fiziksel sebepler de var. göksenin ve domercant aramızda değil şu an. çok fazla maç oynadık, yorucu yolculuklar yaptık. ama sadece fiziksel dersek hata etmiş oluruz kanımca.

    bu tür durumlara alışmaya ve üstesinden gelmeye çalışmalıyız. ritmimizi bulmalıyız. sezon başında da aynı isimler kadromuzdaydı ve daha iyi oynuyorduk, başarılıydık, tekrar bunu yakalamalıyız.

    (gbkz: geçen sezon abdi ipekçi spor salonu’na gelmiştin. bir farklılık hissediyor musun, belki daha çok taraftar görmeyi umuyordun maçlarda.)
    inanılmazdı atmosfer o zaman. tamamen dolu bir salondu, ısınmaya çıktığımızda bile boşluklar yoktu. bir euroleague maçıydı elbette. çok heyecanlı ve muhteşem bir basketbol ortamıydı. şu an türkiye ligi’nde oynadığımız taraftarın maçlarda çok az olması garip duruyor haliyle. 1000 kişi bile gelmiyor bazen. neler oluyor, niye gelmiyorlar diye düşünüyorsun. herhalde insanlar sadece ilginç ve çekişmeli maçlara gelirler diye tahmin ediyorsun. sebebi bilemiyorum ama umarım en kısa zamanda bu durum değişir.

    eurocup’ta ikinci tur başlayacak, büyük maçlar olacak. basketbolu bilen insanların maça gelmesine ihtiyacımız var. her maçı kazanmak zorundayız, her maç önemli, ayrım yapamayız. taraftarlarımız benim gördüğüm en iyi taraftar topluluğu, geçen seneden de biliyoruz. umarım gelmeye devam ederler, onlar varken oynamak keyifli. ikinci yarı onlara ihtiyacımız var, eurocup başlıyor. her şey cimbom bom için.

    röportaj'ın tamamına buradan ulaşılabilir; http://tr.eurosport.com/...o3550341/story.shtml

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın