resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 786
    gün geçtikçe daha da iyi oynayan stoperimiz. ara transfer döneminde öncelik stoper olmamalı. haa serdar taşçı, ömer toprak gibi yerli ve kaliteli stoperler alınacaksa sorun yok. hem riera'nın arkasını topluyor hem de kendi görevlerini aksatmadan yapıyor.

    risk almasa basit oynasa zaten televizyon karşısında göbeğimizi kaşıya kaşıya elit takımlarda izleyip böyle adamları nerden buluyorlar yeaa diyip galatasaray'ın transfer politikasına nefret kusarız. böyle adamlarız biz işte.

    semih-dany ikilisi yeni yeni oturmaya başladı ve oldukça da iyiler. daha önce defansta problemler görülmesinin sorumlusu imparatordu o da formsuzluğunu üstünden attı ve raylar oturmaya başladı. ilk 7-8 haftada aynı defans kurgusuyla 2 maç üst üste çıkmamışız. bu da sorunun asıl nedeni. yani sorun ne dany'de ne semih'te.

    dany riskli oynuyor oynamasına ama henüz gol yemedik. ha biz yine kızalım basit oyna diyelim ama kimse bu adama yeteneksiz diyemez. izlerken keyif veren yegane stoperlerden. ben artık alıştım bu adama içim rahat izleyebiliyorum maçları, teke tek kalırsa gönül rahatlığıyla "dany yer onu" denmesi bir stoperin başarılı olduğunun direkt göstergesidir bence. artık siz de kuruntu yapmayı bırakıp keyfinize bakın.

    albert riera da kendisini bir yemeğe falan götürmüştür herhalde o olmasa bugün methiyeler dizdiğimiz riera'yı yerin dibine sokardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın