resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1427
    kocaman umutlarin ve yildizlarin katilidir. yine "sahibine" yildizlarla dolu bir liste vermis. higuain - llorente - jonas olsson ve portekizli rolando listede yer alan oyuncular-mis.

    dusunsene kenardan higuain'e bagiriyor "kos biraz kos". 500.000 turk lirasi degerinde hocaya 150milyon turk lirasi degerinde takim emanet ediyorsun. öyle bi hoca ki, takim kötu oynayinca takima küsüyor, valizlerini hazirlayip '"ben bu gece annemde kalacagim" diyor. ertesi gun basgan elinde cikilata - cicek - kolonya ve peceteyle beyefediyi ikna ediyor. "yaaa yildiz isterim amaah?" diye simarik cocuklar gibi nazlanip basgandan "ya off tamam bebegim :(" sözunu aliyor.

    iste böyle bir panayir yeri fenerbahce camiasi. turkiye'nin en eglenceli sirkinin yönetmeni aykut kocaman. cambazliktan emekli bir baskan, firildak yönetim ve her turlu saklabanliga hazir bir takim. öyle bir ortam var ki, cebine 3-5 kurus ekstra el altindan sikistirip meireles gibi kariyer abidesi ama karakter yoksunu oyuncuya "en büyük fenerbahce, raki guzel, kebap güzel, herkes fenere gelsin" dedirtiyorlar. sirk amina koyim resmen sirk. bu sirkin kocaman yöneticisi isler iyi gitmediginde ekibe yeni maymunlar, taklali guvercinler, cambazlar ve akrobatlar satin aliyor sirki corba yapiyor ama sonuc degismiyor.

    herkes yine gidip arena'da "aslanlarin" dansini ve o aslanlarin paramparca ettigi cakma gladyatörleri seyrediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın