• 164
    iş, uğraş nedeniyle bulaşmamıştım fakat 3 gün önce indirime girdiği için alayım dedim ve hayal kırıklığına uğradım.

    genel olarak izlenimlerimi aktarayım;

    +arayüzü şu ana kadar oynadığım tüm fm/cm serilerinin en kullanışsızı, karışığı. fm arayüzü dediğin basit ve yormayan olur. mouse'u ordan oraday ordan oraya gezdirmekden gözüm ayrı yoruldu, elim ayrı.

    +oyunu zorlaştıralım derken saçmalatmışlar. birçok arkadaşımızın bahsettiği olaya ben de katılıyorum; bank asya kalitesindeki oyuncu tüm takımı dizip ağlara bırakıyor topu. sinirden talimatları açıp o adama sert girilmesini falan söylüyorum düşünün, yapacak bişey yok.

    +antreman sistemi iyi mi olmuş kötü mü olmuş henüz karar veremedim. bireysel antreman ağırlık gidiyorum şu an, gelişim de gösteriyorlar ama alışmak zaman alacak.

    +sezon öncesi-arası kampları mantıklı olmuş.

    +menejer sözleşmesinde koyulan maddeler güzel. altyapıdan oyuncu çıkarma, hücüm futbolu oynatma gibi maddeler var.

    +stadyumlar estetikten çok uzak. tamam o kadar abartı bir şey istemiyoruz ama köşelerde 1-2 sıra koltular var abi, saçmalık. zaten 3 tane adam tasarlayıp serpiştiriyorlar taraftar diye.

    +önceki oyunlarda olan fizik kuralına aykırı şutlar ortalar biraz daha düzeltilmiş fakat hala topun hız-ivme gibi konularda bugları var.

    +transfer meselelerinde asistanın yardımcı olması kesinlikle devrim niteliğinde. zaman kazandırıyor. gerçi ben sadece adam gönderme konusunda yardım istiyorum. malum pazarlık işinde ince eleyip sık dokuyan bir kültürden geliyoruz.

    +hala götüm götüm adamlar galatasaray'ı küçümseyebiliyor.

    +taraftar avantajı oyuna çok iyi yansıtılmış. kendi evinde yapılan maçlarda daha iyi oyun sergiliyor takım.

    ilk aklıma gelenleri yazdım, dağınık oldu biraz ama idare edin. sonuç olarak çok iyi eklemeler yapılmış ama bazı önemli detayları kötü yapmaları beğenileri düşürdü. özellikle arayüz benden düşük not aldı. oturup ağlasınlar şimdi. ama netice ne olursa olsun this is football manager. 40 yaşına da gelsem açar oynar, sözlüğe girip şu adam kötü almayalım, o taktik bok, bu adam önemli maçlarda iyi gibi yorumlar yaparım. saygılar.

    ekleme: korsanla falan uğraşmayın, bir çok sitede indirimde. orjinal almaya çalışalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın