• 76
    yeri gelir tek başına maç alır, yeri gelir en kritik yerde eli hiç titremeden el üstü üçlük sokar, yeri gelir maç kazandıracak faulleri deliksiz sokar, yeri gelir takım arkadaşlarını tek tek sete yerleştirir, yeri gelir koçun çizdiği seti hiç umursamadan kendi bildiğini oynar ve haklı çıkar. bununla birlikte kendisi faul yapmaz, yapmışsa hakem yanlış görmüştür, başka bir açıklaması olamaz. *

    şaka bir yana, kesinlikle her takımın kadrosunda bulundurması gerekenlerden. takımın sahadaki koçu, her şeyi. topu eline almadan önce takıma oynatacağı seti kafasında çiziyor ve o seti eksiksiz oynatıyor bu adam. hakemlerle falan konuşması yazılmış da inanın avrupa basketbolunda bu adam konuştu diye teknik faul çalacak hakem yok. dünyada da yoktur belki, bilemiyorum.

    28 aralık 2012 regal barcelona fenerbahçe ülker basketbol maçında xavier pasqual son 2 dakikada mola alıp nasıl savunma yapacaklarını takımına anlatırken olaya saras müdahele etmiştir ve birkaç şey analtarak pasqual'a taktik tahtasını sildirip yeni bir savunma çizdirmiştir. bu kadar da büyük adamdır.

    seni fenerbahçe formasıyla izlemek hiç olmadı, o ayrı konu. ama çok büyük adamsın saras.
App Store'dan indirin Google Play'den alın