• 1597
    şahsi görüşüm şu yöndeki; yönetim kurulu veya başkan direkt olarak amatör şubelerle ilgilenmiyor. her amatör şubenin başında bir idari menajer var. bu şubede olan bitenden de bu idare menajer sorumlu.

    bayan voleybol takımımızın başında orkun darnel var. o göreve geldiğinden beri yapılanlar ortada. takım oyuncu ve hoca bazında büyük aşamalar kaydetti. son olarak da 4'lü finalin ev sahipliği hakkını kazandı.

    erkek voleybol takımı da aynı şekilde. ligde zirveye oynar hale geldi. ( takımın başında idari menajer olarak kim var, bilgilendirirseniz sevinirim )

    diğer amatör branşlarda da zirveye oynayıp kupalar kazanıyoruz.

    gelgelelim, basketbolda işler böyle değil. şubeden sorumlu murat özyer bu işin içerisinden gelen bir isim olmasına rağmen, sanki bu işi hiç bilmiyormuşcasına davranıyor. daha doğrusu davranmıyor. parkeye insin, takıma müdahele etsin demiyorum tabi ki. ama sen idari menajersen bu takımın kadro mühendisliğinde, transfer ihtiyacında ve yönetimle şube arasındaki ilişkilerde sorumluluk alacaksın. hem bayan hem de erkek takımında sene başından beri kadro açısından sıkıntı var. bayan takımın en son maçında * gördük ki, takımda özellikle uzun ihtiyacı bariz göze çarpıyor. ligde belki istenilen sonuçlar alınamıyor ama euroleaugede başarı gelmesi için çaba harcanması lazım. erkek takımda domercant ve gökseninin eksikliği var. hem ligde hem de avrupada başarılı olacağız falan deniyor. merakım şu yönde tüm bunlara karşın, bu takımların idari menajeri hocasıyla konuşup takımın eksiklerini tespit edebiliyor mu? bu şubelerin sahipsiz kalmasında tek sorumlu tabi ki kendisi * değil. ancak hakan üstünberk'in yaptıklarını gördükten sonra, şubenin şu anki hali unutulduğunun kanıtıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın