resim
Bernard Anício Caldeira Duarte
Takım:Panathinaikos
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.64
Uyruk:Brezilya
  • 17
    yurt dışından türkiye'ye 20 yaşında bir futbolcu transfer edilecekse, hele brezilya'dan, istatistiklerin en fazla %10'luk anlam ifade ettiğini göz önüne alınca bize gelsin veya gelmesin diyebilecek bir insan evladı yaşamıyor bu topraklarda. taffarel'in bile yeteri kadar bilgisi yoktur çok büyük olasılıkla ama biz yine 10-15 milyon yüroları bayıldık.

    amrabat'a da 8-10 ne varsa verip alalım diyenler şu an yerden yere vuruyor. neden? çünkü herkes adamın psv'deyken çekilmiş videolarına bakıp hayallere dalıyor: "amrabat soldan ilerliyor sayın seyirciler, gökhan gönül'e bir çalım, bir çalım da yobo'ya, volkan'ı da geçti aman tanrım, ve goolll." beklentiler fırlayınca şu an gösterdiği performans da tırt geliyor millete. ben memnunum amrabat'tan, çünkü gerçekçi düşününce adamın takımdaki en düşük maaşlardan birine sahip olduğunu biliyorum, daha çok genç olduğunu biliyorum, fatih terim'in de amrabat'a çok şey katabileceğine inandığı için onu aldığını biliyorum, mental olaraka gelişecek, fizik olarak zaten onu yıkabilen adam çıkmadı manu'lu rafael dahil, falan filan.

    ben giovani dos santos'tan da memnundum. ama şu benzer zihniyetteki insanlar, çocuğu istatistik yapamadı diye itin kıçına sokmuşlardı tabi. adamı sokak topçusu ilan ettiler lan. dos santos'u. barcelona, rijkaard, meksika... gerçi rijkaard da kurban gitmişti ama... neyse çok dağıldı mevzu.

    daha realistik, daha ayakları yere basan bir mantıkla, takıma en kısa sürede adapte olup bize ikinci yarıda hem şampiyonlar liginde hem ligde kademe atlatacak, bence görece ekonomik ve tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var. çok düşündüm ama kim aklıma geldiyse bir yanı eksik. bulursam söylerim, söz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın