resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1426
    sevgili sözluk; hepimizin cocuklugu hayal meyal aklimizdadir. zaman zaman simarikliklar da yapmisizdir. ben mesala istedigim oyuncagim alinmazsa gidip bir yerimi sakatliyordum. kafam yariliyordu, dizim patliyordu, ceneme 12 dikis bile atildi. hatta o dikis izleri görunmesin diye 14 yildir keci sakalimi kesmedim. her hastaneyi ziyaretten sonra oyuncagim, bisikletim veya atari'm alindi. sonuc hic degismedi ve 3 gun sonra baska bir sey icin aglar oldum. oysa ki babam daha o zamanlar önlemini alip beni simartmak yerine iki tokat caksaydi, belki hayatim cok daha farkli olurdu. cok sukur yine iyiyiz...

    aykut'un olayi da o hesap, ne zaman isler kötu gitse veya istedigi olmasa istifa ediyor, takimi karistiriyor ve huzursuzluk cikariyor. aziz amcasi da seyirci dahil komple fircaliyor "himmm kizarim bak!!1!" tripleri atiyor. bugun yine gazetelerde "hocamiz basimizda, onu uzmeyecegiz ve 3 yildiz daha alacagiz" diye haberler okudum. bu adamin o asik ve simarik suratina öyle ayar oluyorum ki, kucukken ne kadar cekilmez bir cocuk oldugumu simdi daha iyi idrak ediyorum.

    forvetinde sow, kanatlarda kuyt, krasic ve stoch, ortada meireles topal, kalede iyi sayilabilecek bir kaleci, fena olmayan bir defans hattina ragmen su takima sefilleri ve korkak futbolu oynatiyorsan kimse bana senin iyi bir hoca oldugunu söylemesin. 17'de 16 yapip sampiyon olmalar sike kasetleri ile birlikte emniyetin tozlu arsivine kaldirildi. hocalik kariyerinde en ufak basarisi dahi olmayan bir insan olarak, fenerbahce dunyada gelebilecegin en tepe takim ve sen o suratinla yildizlari idare etmeye calisiyorsun. isine gelmediginde "istifa ediyorum :(" deyip, dönmen icin "3 yildiz sözü" verdiriyorsun.

    aynen babam ve benim iliskimde oldugu gibi. bak ben olacaklari simdiden söyleyim aykut kocaman; o kafalar yarilmaya ve o kollar kirilmaya devam edecek. kafani duvarlara cok vuracaksin. hadi ben simarikliklarimi sakalla kapatacak kadar sansliydim, peki ya sen butun bu ayiplarini ve simarikliklarini ne ile kapatacaksin? bi düsün ;)
App Store'dan indirin Google Play'den alın