resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 925
    --- alıntı ---

    real madrid teknik direktörü jose mourinho'nun, kulübün sembol isimlerinden kaleci casillas'ı yedek bırakmasının ardından yapılan ankette, taraftarın yüzde 82'si mourinho'nun kovulması yönünde oy kullandı.

    la liga takımlarından real madrid'in portekizli teknik direktörü jose mourinho'nun, cumartesi günü oynanan ve 3-2 kaybedilen malaga maçında, takımın emektar kalecisi iker casillas'ı yedek bırakması birçok tartışmaya davetiye çıkardı.

    ispanya'daki marca gazetesi'nin, internet üzerinden yaptığı ankete katılan 100 bine yakın taraftarın yüzde 82'si "real madrid, mourinho'yu kovmalı mı ?" sorusuna, "evet" yanıtını verdi. daha önce yapılan bir anket de, real madrid taraftarının yüzde 87'lik çoğunluğunun, "mourinho'nun casillas'ı cezalandırmak için kenarda oturttuğu" fikrinde olduğunu ortaya koymuştu.

    mourinho'nun, 22 yıldır real madrid'de olan casillas'ı ilk onbire almamasının ardından konuşan eski real madrid oyuncusu ve teknik direktörü jorge valdano, mourinho'nun oyuncularıyla anlaşmak içim kendine has yöntemleri olduğunu belirterek, "fakat bu kez yaptığı, bir güç gösterisiydi. efsane bir oyuncu hakkındaki kararını empoze etmekti" diye konuştu.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın