• 811
    ligtv'ye mail!

    mail adresleri:

    destek@digiturk.com.tr
    info@ligtv.tv
    kadir.kartas@ligtv.com.tr
    ertan.ozerdem@digiturk.com.tr

    sayın yetkili;

    16 aralık 2012 pazar günü oynanan galatasaray fenerbahçe derbi mücadelesi gerek taraftarların gerek yönetimlerin gerekse futbolcuların fair play çerçevesinde oynamaya çalıştığı bir mücadele olarak hafızalarda yerini aldı.
    ancak bilindiği üzere gergin olmayan ortamı hakemle girdiği tartışmayla geren fenerbahçeli futbolcu raul meireless ilk önce hakeme hareket çekip daha sonra da hakemin yüzüne tükürdü. gerekli olan ayrıntılar hakem halis özkahya’nın raporunda fazlasıyla mevcuttur.

    ancak maç günü ve ertesi dilinizden düşürmediğiniz futbolun marka değerinizi yükselteceğinize, raul meireless’i aklama kampanyasının baş aktörü olmayı tercih ettiniz. tükürüp tükürmediğini nedense övünerek reklam yaptığınız bilmem kaç tane kamera ve teknik ekip nedense yakalayamamıştı. 3 farklı açı ile gösterdiğiniz ve kamuoyunda dilediğiniz muammayla baş başa bıraktınız. dün gece bir televizyon programında yayınlanan “farklı bir açı” ile anlaşıldı ki raul meireless halis özkahya’ya tükürüyordu.

    ancak ilgimi çeken sizin bize yayınladığınız görüntülerle, diğer görüntüler arasındaki farktı. lig tv olarak haber alma ve tarafsız haber özgürlüğüm sansürlenmişti. montaj kurbanı mı olmuştuk? yoksa teknik ekip işine gelen görüntüyü servis edip , gelmeyen görüntüyü makaslıyor muydu?

    bir kurum ve kişinin arkasında yer alarak öncelikle kurumsal yapınız ve amacınızın ne olduğu hakkında net bilgi verdiniz. daha sonra 1 hafta boyunca 70 milyon insanın gözü önünde kendisi yapılan hareketi ve terbiyesizliği hiçe sayıp halis özkahya’yı yalancı ve hedef durumuna getirdiniz. yaptığı terbiyesizliği bile bile meireless’in marka değerinizi(!) düşmesine razı olurken yalan ifadelerle bizi kandırmasına göz yumdunuz.
    tarafsız yayın ve haber özgürlüğümün sansürlenmesiyle ilgili nasıl bir açıklama yapacağınızı merak ediyorum yoksa ömer güvenç’in kadro vermesi gibi bu olayda mı olağan şeylerden biri?
    eğer olağan ve sıklıkla yapılan bir sansürlemeyse daha önce hangi maç görüntülerinde sansür yapıldı bu konuda bütün gözler artık sizin üstünüzde.

    saygılarımla..
App Store'dan indirin Google Play'den alın