• 5906
    bir romantizmdir almış başını gidiyor kimilerinde. doğru söyleyeni, güzel konuşanı, futbolun keyfinde ve evet, eduardo galeano ustanın (bilmezler belki bunlar, dünya edebiyatı'nın en büyük isimlerindendir) deyimiyle "dilenciliğinde" olanları akıllarınca ti'ye almak için kullanıyorlar. komik oluyor.

    cahilliğin ve gerginliğin prim yaptığı bir memlekette böyle olur tabi. erman toroğlu fenerbahçe'ye iki laf etsin, kral olur. ali eceler, mehmet demirkollar fenerbahçe'ye laf etmez, belki aykut kocaman'i 1999'daki gibi hatırlamak istediklerinden susarlar, adamlara denmedik bırakılmaz.

    kimse de kimseye ali ece'yi putlaştırın demiyor. insanlar hakkında mesnetsiz sallayamazsın, bu kadar basittir. dememiz şudur yani: ali ece hakkında, şikecilere destek verdi, efendim burak yılmaz'a karşı yarası falan var dersen orada seni sustururlar. çünkü yok öyle bir şey. hele bir de laflarını çarpıtır, konuşmadan bir cümleyi cımbızlayıp buraya alırsan, insanları köpürtürsün. bu kadar basittir.

    galatasaray sözlük, paranoyak fanatiklerle, cehaleti kutsayanlarla doluyor. yazık oluyor. sözlük moderasyonu iki üç maç tarihiyle uğraşacağına, insanları sırf kendileri gibi düşünmedikleri için salak saçma itham eden zevatla uğraşsa daha iyi olur.

    edit: aha, örnek, mis gibi eleştiri (bkz: #1127006). buna laf eden yok, olmaz da. en fazla karşı çıkılır, "yok bence böyle böyle" denir. fakat kimseyi kimse bilip bilmeden, salak saçma itham edemez. hele futbol dünyamızı güzelleştiren ve belli bir seviyeyi tutturan, donanımlı insanları, hiç kimse. putlaştırmak değildir bu. putlaştırmak, örnek verdiğim entry'i bile kabul edememektir ki ali ece'nin kendisi zaten böyle bir eleştiriyi dikkate alabilecek kalibrede bir adamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın