• 168
    galatasaray üniversitesi mezunudur. okuduğu dönemde dört sene boyunca sarı-kırmızı formayı giymiştir, üniversite takımında. hasan şaş ile çok iyi anlaşır ki kısa bir dönem beraber program da yapmışlardır. ayrıca eşi ciddi ciddi fanatik galatasaraylıdır ve gheorghe hagi için okuduğum en güzel yazı onun kaleminden çıkmıştır. hatta merak eden renktaşlara link de vereyim: http://aliece.blogspot.com/...-liginin-basina.html

    antipati mi? siz bu adamın ağzından bir kere cevad prekazi'yi dinleseniz, prekazi'nin yaşı kadar dua edersiniz galatasaraylı olduğunuza. ne antipatisi? varsa antipatisi, beşiktaşlı olduğundan, fenerbahçe'ye de duyduğu antipati kadardır. beşiktaşlılığını ise zaten hiç bir zaman gizlememiştir. evinde eşşek kadar bir süleyman seba portresi vardır, o derece âşıktır takımına. bu mu kızdığınız? bu değilse, niye sizde fenerbahçe antipatisi var? buysa, siz mi takımınıza âşık değilsiniz?

    bir de şunu söyleyeyim, olmadığını bizzat biliyorum ama hadi olsun diyelim, bu adamların burak'a karşı bir yarası varsa, burak yılmaz'ın düşünme vakti gelmiştir. kendime kefil olmam, ali ece'ye olurum çünkü. o derece iyi niyetli bir adamdır. kimseye de eyvallahı yoktur, ne düşünürse söyler.

    bir de neymiş, beşiktaşlı olduğu için "burak beşiktaşlıyım dedi," demiş. töbe yarabbim ya... burak yılmaz'ın profesyonel bir futbolcu olduğundan bahsetti, bu yüzden tuttuğu takımın önemli olmadığını ama burak'ın da totti olmaya yeltenmemesi gerektiğini söyledi. burak yılmaz niye dedi, "beşiktaşlıyım," diye o zaman? o da herhalde beşiktaş'a göz kırpıyordur :(

    şu ülkenin futbol ikliminde arada bir açıyor güneş, o güneşleri de küstürmeyin lütfen. bırakın insanlar sizin sevdiğiniz isimleri sevmeme hakkına sahip olsunlar, bırakın insanlar başka düşünebilsin.

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın