resim
Halis Özkahya
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 95
    raporuna ''suratıma tükürdü'' diye yazdığı halde hala görüntülerden karar vermeye çalışan yetkililerin olduğu bir ülkede istifa etmelidir. alenen futbol camiası adamla dalga geçiyor kimse farkında değil. belki de kimsenin umrunda değil.

    önce fırat aydınus, şimdi de halis özkahya. cümlenin gizli öznesi ise fenerbahçe.

    hani hakemlerden şikayetçiyiz kabul de, bu hakemlerin yaptıkları hatayla kendilerine gösterilen muamele aynı seviyede mi orası soru işareti. eğer kötü bir performans sergilediyse bunun cezası ev basıp aileyi taciz etmek, sonrasında da yüzsüz bir şekilde havaalanına gidip özür dilemek olmamalı. biz insana insan gibi mi davranıyoruz ki düzgün bir performans gösterilmesini istiyoruz? bu dediğim sadece yukardakiler için değil, bütün hakemler için geçerli. insan olan bütün hakemler...

    bakın dün oynanan kasımpaşa- istanbul büyükşehir belediyespor maçında skandal derecesinde bir hata yapıldı. hakem belediyenin kadrolu çalışanıymış. üstüne gitti ibb'ye penaltı verdi. haklı veya haksız orası ayrı konu. belediye gidip 3 büyüklerden bir takımla oynasaydı ve böyle bir hata yapılsaydı neler olurdu hayal edebiliyor musunuz? etmeyin işte çünkü böyle bir hata yapılmaz. madem bir olayın üstüne gitmeyi bu kadar çok seviyorsunuz, bütün takımlara eşit seviyede gidin.

    hayal etsene, hakemsin ve maç sonunda raporuna şu futbolcu bana tükürdü diye yazıyorsun fakat üstlerin olayı görüntülere bakıp değerlendiriyor. gururun hiç incinmez mi? ben niye o zaman sahadayım diye sormaz mısın kendine? e sen böyle bir ortamda bir hakemin nasıl iyi bir performans sergilemesini bekliyorsun ki? cüneyt çakır'ın türkiye ve avrupa maçları arasındaki fark bundan kaynaklanıyor işte.

    umarım gün gelir de federasyon ya da mhk, tahkim her kimse bir görevlinin yolda yürürken suratına tükürürler de mahkeme davayı mobese kameralarına bakıp tükürme olmamıştır diye sonuçsuz bırakır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın