• 72
    programın 21 aralık 2012 yayınını izledim, günlerdir sağda solda duyduğumuz fenerli zırvalarının güzel bir özeti olmuş, benim için de hepsinin bir arada olduğu ve cevap verilebilecek bir kaynak.

    şimdi adalet, federasyon vs. diye en büyük savunucusu olmuşlar bu kavramların, ahlak timsali paşalar. sanki biz getirdik o federasyonu oraya, biz aylarca adalet yerine gelsin, deliller ortada, cezalar ortada, uygulansın derken, türk futbolu için hain ilan ediliyorduk. şimdi bir anda unutuldu her şey, galatasaray lobisi diye bir geyik çıktı. hiç mi insanın aklına gelmez o cümleleri kurarken ya, tam tersini hayal ediyorum, o kadar tapelerden, sayfa sayfa delillerden, uefa'nın men etmesinden ve mahkeme kararından sonra herhangi bir takımı ligde tutsalar, aynı programdaki tiplerin yavşak sırıtışlarla yapacağı espriler geliyor aklıma.. insan nasıl bu kadar utanmaz, pişkin olabilir?

    gelelim meireles'in kart olayına, hala aynı terane, adam bunca yıldır kariyerinde kırmızı kart görmemişmiş. arkadaş, bu nasıl bir mantıktır? cezadan falan geçtim, herifler kırmızı karta takmışlar, maç içinde kartlık faulleri yapınca, 'bu adam iyi adam ya, kızı da var, hem ronaldo da kefil ona' mı diyecek hakemler? neymiş,ujfa, melo gibi ün yapmış adamlar türkiye'de kart görmüyormuş, ee, faul yapmıyordur belki? tabi alıştınız siz lugano, emre belözoğlu zamanında hakemin etrafını 5-6 adamla sarıp, itip kakalamaya, sonra da hiç bir yaptırım görmemeye. emre bir gitti, o tarz bir adamınız kalmadı, hakemler 1 kere gerekeni yaptı diye olay oldu, vay anasını..
App Store'dan indirin Google Play'den alın