• 67
    dün gece yaklaşık 1 saat boyunca izlediğim program. kendileri ile dalga geçmeyeceğim. programı sunan çocuğun fatih terimi taklit etmesi ile de, diğer "garip" hareketleri ile de dalga geçmeyeceğim. keza kendim olarak da normal hayatta çok saçma hareketler yapıyorum.

    anlayamadığım tek bir şey var. fenerbahçe gerçekten büyük bir camia, yani yüz yılı devirmiş. ligde 18 şampiyonluk yaşamış, nice maçlar nice kupalar kazanmış köklü bir kulüp. nasıl olur da böyle bir programın yayınlanmasına izin veriyorlar.

    yani nasıl? bırakın galatasaray teknik direktörü olmasını, bir türk vatandaşı üzerine yaklaşık 1 saat boyunca hakaret, tahrik, şantaj uygulayan bir programa nasıl izin veriyorlar? aklaıma iki şey geliyor. ya bu fenerbahçe gerçekten " maç başı üçlüsünden sonra söylediğimiz " cümleyi hak ediyor, ya da bu programdan haberleri yok, kaçak olarak yayınlıyorlar.

    ya 100 yıllık bir kulübün bütün derdi galatasaray olabilir mi? ya sırf galatasaray düşmanlığı için program yapılıp yayınlatılır mı? bu nasıl bir faşizim ya. ya bunu denetleyen yok mu arkadaşlar? kimse demiyor mu ya ne alakası var neden böyle bir şey yapıyoruz?

    yemin ederim çok komik ya. izlerken gerçekten şaşırdım.

    " meyreleş türkiyeye geldiğinde hiç kırmızı kartı yoktu diye gazetelerde yazıldı, yani anlıyoruz ki kesin bu kırmızı kart verilecek" diye bir cümle kuruldu ya programda. ve acı olanı bunları galatasaray yaptırıyor diye söyleniyor. ya böyle bir metin nasıl yazılabilir ? programı izlediğimde anladığım şeyler şunlar;

    ***meyreleşe verilen kırmızı kart daha önceden galatasaray tarafından kurgulandı.

    ***fatih terim dünyanın en kötü insanı, çirkef, maço, küfürbaz ama aykut kocaman dünyanın en iyisi - aykut kocaman kötü biri demiyorum ama program direkt olarak bu şekilde söylüyor. biri iyi biri kötü diye"

    ***sürekli dillere pelesenk olan 3 temmuz süreci sadece ve sadece galatasarayın yaptırdığı bir şey.

    son olarak şok olarak izlediğim şey ise son fenerbahçe derbisinde yapılan gösteride aslında geçen sezon şampiyonluk yaşadığımız stadda oluşan polis - taraftar kavgasını gösterdiğimiz. yani biz mi yanlış hatırlıyoruz geçen sene "şampiyonluk yakın kadıköyü yakın" cümlesine karşılık son gösterinin hazırlandığını.

    hayır bu adam ne demek istiyor ya böyle ? bu adama kimse sen bunları neden yapıyorsun demiyor mu ?

    https://twitter.com/bulentdolek
App Store'dan indirin Google Play'den alın