• 109
    anahtarı, önümüzdeki en az 2-3 seneyi daha türkiye ligi şampiyonu olarak tamamlayıp düzenli şampiyonlar ligi katılım tecrübesi ve ciddi maddi gelir kazanmak olan en büyük hayalimiz. zira o kupa müzemizin tek eksiğidir.

    başka bir açıdan bakarsak, şuan bu hayalleri kurabiliyor olmamız, 12/13 sezonunda ceyrek finali kendimize hic uzak görmememiz ve hatta kimilerimiz tarafından bu sene bile henüz yeni kurulmus takımımızın yarı finale cıkabileceginin düşünülebiliyor olması bile son on seneki fetret devrinden kurtuldugumuzu bizlere gösteriyor.

    bu hayalimiz realist bakarsak yıl gercek olamayacaktır cok cok buyuk ihtimalle. hatta önümüzdeki 5-10 yıl icinde de olamayabilir, bunu kestirmek zor. cunku rakiplerimiz arkalarında arap sermayeleri vs. ile bu yarısta maddi acıdan bizden cok daha güclü olarak var olmaya devam edecekler. bu da bizim gibi ekonomik geliri nispeten daha az olan takımların işini zorlastırmaya devam edecek. ancak önemli olan fatih terimin de dediği gibi avrupada var olan her kupada mücadele eden takımların arasında galatasaray adının gecmesidir. bu son 16 olur, son 8 olur, son 4 olur. ve biz bu seviyelerde uzun süre kalmayı basardıktan sonra elbette bir gün gelecektir ki şampiyonlar ligi kupasının kulbu sarı kırmızı şeritlerle süslenecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın