• 1636
    buca-denizli alt 1.45, milwall vs barnsley 1 1.55, crystal palace vs huddersfield h1 2.85 maçlarıyla bu dayanışmaya dahil oluyorum allah yüzümü kara çıkartmasın. athletico madrid-real zaragoza alt da denenebilir. oranı 1.70. şöyle ki ;

    buca-denizli alt 1.45

    bucaspor' un son 6 maçından 5' i alt oldu üst olan maç göztepe derbisiydi. denizli' nin de aynı şekilde son 6 maçından 5' i alt oldu. üst olan maçın skoru ise 2-1... maç buram buram alt kokuyor dayanamadım bastım.

    millwall vs barnsley 1 1.55

    millwall son 10 maçta sadece 1 kez yenilgi yüzü gördü. ayrıca millwall içerde oynadığı son 4 maçını da kaybetmedi. rakibi barnsley ise son 10 maçında galibiyet yüzü görmedi. 1.55'i görünce dayanamadım buna da bastım.

    crystal palace vs huddersfield h1 2.85

    crytal palace ligde en çok dikkat çeken takımlarından birisi. yannick bolasie ve zaha takımı sırtlıyor. önleri açık. ayrıca crystal palace evindeki son dört maçta 13 gol atıp gol yemedi. huddersfield ise deplasmanda oynadığı son 5 maçın 5' ini de kaybetti ve sadece 2 gol atabildi. maç handikap diye bağırıyor.

    athletic bilbao vs real zaragoza alt 1.70 ( bu maça oynamadim )

    bilbao'nun son 6 maçından 5'i alt oldu. üst olan maç barcelona maçı. aynı şekilde zaragoza' nın da son 6 maçından 5' i alt oldu. üst olan maçın skoru 2-1. ama nedense içimden bir ses bu maçtan uzak durmamı söylüyor. iç sesimi dinleyip bu maça basmıyorum ama oynanmaya müsait bir maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın