• 725
    ezik bir takımdır. bugüne kadar karşıyakalılarla yaşamış olduğumuz rekabetin dışında kalmışlardır ve bu ezikliği yıllardır yaşamaktadırlar ve daha uzun yıllar yaşayacaklardır da.

    şu an bulundukları durum karşıyakalılara yanaşırsak, galatasaray düşmanlığımızı göstere göstere belirtirsek belki aziz yıldırım tarafından aralarına alınırız diye düşünüyorlar herhalde. ah yavrum ya. bu kadar mı küçüldünüz. bu kadar mı vizyonsuzsunuz.

    hem böyle bir durum içinde bulunuyorlar hem de acayip derecede ağlaktırlar. bazen duyuyorum ya da sosyal paylaşım sitelerinde görüyorum da hala 2. haftadaki burak'ın penaltı pozisyonundalar. eh be kardeşim. arada kaç ay geçti hala penaltı da penaltı. bu kadar mı ağlaksınız be.

    son olarak kendinizi istanbul avrupa yakasının takımı olarak görmeyin. istanbul galatasaray'dır. galatasaray da istanbul. bu; bu kadar basittir. kasmayın, ağmalayın, bik bik ötmeyin. schalke 04'le eşleştiğimizde bile adamlar resmi internet sitelerinden galatasaray istanbul diye bahsediyorlar. siz daha neyin kafasındasınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın