• 224
    borussia dortmund takımının forma reklamının "die continentale" olduğu zamanlarda, ki gençler pek bilmez, kelepir bir biçimde çok ucuza elime geçen, halı sahada falan giyerim olmazsa diye almış olduğum orjinal forması ile şahsımda başlayan bir toteme yer verelim bu sefer. öyle böyle kelepir değildi, komik bir paraya, tere karşı delikli yapısıyla falan böyle epeyce artistik bir formaydı zamanın şartlarına göre. nike forma olm diye aldık hemen. he ben o formayı alır almaz şampiyonlar ligi grubunda borussia dortmund'u çekmiştik. bülent korkmaz kaptanın bir geri pasını ıskaladığı için gol yediğimiz maçtan hatırlayacaktır yaşı müsait futbolseverler. içime dert olmuştu o gün. birincisi bu olay.

    ama burada bitmiyor. glasgow rangers takımının güçlü olduğu zamanlarda çakma bir rangers forması almıştım izmir kemeraltı'ndan. sırf geçici olarak mavi renkli sportif ürün ihtiyacından dolayı. tahmin edebileceğiniz gibi mario jardel'in 137 metreden gelişine voleyle şandelli gol attığı 3-2 kazandığımız maçtan anımsayacağınız üzere o sene rangers'ı da grubumuzda çektiren muhtemelen bendim.

    geçenlerde elime geçen barcelona formasını incelerken bir anda içimden gelen "incelemeee, çekmeee, raftan çekmeeee" sesiyle irkilip anında rafa geri bıraktım sırf bu yüzden. satın alsaydım barcelona'yı çekeceğimize emindim.

    doğum günü hediyesi olarak gelen oldukça şık, çubuklu, a.c.milan'ın prestij formasından bahsetmedim bile. o zaman da fener çektiydi milan'ı, ağır eziyet görmüşlerdi.

    velhasıl, bizim forma dışında kimin formasını alsam çatır çutur çekiyoruz arkadaş.

    edit: sürekli imla hatası, 10 dakikadır düzelt, sil bir hal oldum. uyusam mı ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın